AKCE 1+1 na černý Kampotský pepř | DOPRAVA ZDARMA ZÁSILKOVNOU při objednávce nad 500 Kč!

Prémiová sada na grilování se zásobou pepře, soli, pinzetou, zástěrou, bezdrátovým teploměrem MEATER a originálním Japonským nožem - Výběr nože: Gyuto 210 mm

-4% Výhodný set 🔥 Grilování

Prémiová sada pro grilování, která obsahuje Kampotský pepř, sůl Fleur de Sel, grilovací pinzetu, zástěru, bezdrátový meater a nůž z japonské oceli. číst více

Kód produktu: GRIL-JAPAN-8

12 699 Kč s DPH
Běžná cena 13 243 Kč, Ušetříte 4% (544 Kč)
Upřesněte výběr produktu
Varianta neexistuje

Skladem - Jsme připraveni neprodleně odeslat na vaši adresu :).
ks
Výběr nože Dostupnost Cena s DPH Množství
Prémiová sada na grilování se zásobou pepře, soli, pinzetou, zástěrou, bezdrátovým teploměrem MEATER a originálním Japonským nožem - Výběr nože: Gyuto 210 mm Petit Skladem 10 999 Kč
Prémiová sada na grilování se zásobou pepře, soli, pinzetou, zástěrou, bezdrátovým teploměrem MEATER a originálním Japonským nožem - Výběr nože: Gyuto 210 mm Gyuto 180 mm Skladem 11 699 Kč
Prémiová sada na grilování se zásobou pepře, soli, pinzetou, zástěrou, bezdrátovým teploměrem MEATER a originálním Japonským nožem - Výběr nože: Gyuto 210 mm Kamagata Santoku Skladem 11 999 Kč
Prémiová sada na grilování se zásobou pepře, soli, pinzetou, zástěrou, bezdrátovým teploměrem MEATER a originálním Japonským nožem - Výběr nože: Gyuto 210 mm Gyuto 210 mm Skladem 12 699 Kč

Právě se díváte na výběr toho nejexkluzivnějšího, co vám .pepper..field může nabídnout. Dali jsme pro vás dohromady výběr dokonalých nástrojů a koření, díky kterým docílíte naprostého ovládnutí umění grilování a všem dáte najevo, jak moc velkou vášní pro vás příprava pokrmů nad ohněm vlastně je. Prémiová sada ukrývá skutečné poklady, mezi kterými naleznete:

Japonská zbraň pro nejpreciznější krájení

Příprava surovin je základem kvalitního grilování. Zapomeňte při něm na klasické prefabrikované kuchyňské nože, my vám do rukou vkládáme nůž japonského válečníka.

V japonském Takefu byl první nůž vyroben před 700 lety a stejnou technikou jsou zde nože vyráběny dodnes. Na tradici tamních nožířských mistrů navázal v roce 1792 Isuke Kato, který začal pod značkou Kiya vyrábět i tradiční japonské nože. Jejich dokonalé ostří je vyráběno za využití stejných postupů jako před stovkami let. Díky tomu nože Kiya nabízejí dokonalost a preciznost japonské tradice.

Staňte se skutečným samurajem kuchyňského umění a mějte vybraný nůž vždy po ruce. Vybírat můžete z univerzálního nože SANTOKU, tradičně tvarovaných šéfkuchařských GYUTO nožů či mrštného nože PETIT.

Ať už budete provádět rituál přípravy pokrmů ve své kuchyni, na zahradě u grilu nebo v divočině, rukojeť ze santalového dřeva vám vždy dokonale padne do ruky díky své jedinečné ergonomii. Díky ní se nůž stává prodlouženou rukou svého majitele, kterému můžeme do čepele nechat vygravírovat třeba jeho iniciály. Nůž dodáváme v originální japonské krabičce v tradičním novinovém papíru tak, jak je autenticky prodáván v Japonsku.

Čepel má vysoce ostré jádro z japonské oceli Takefu V třídy 2. Ta není nerezová, proto je zapotřebí nůž po každém použití pečlivě očistit, vysušit a uložit jej na suché a bezpečné místo. Tento jedinečný nástroj rozhodně nepatří do myčky, není uzpůsoben k ohýbání a páčení. Chraňte nože před pády a nárazy, nikdy s ním nekrájejte velmi tvrdé a zmrzlé suroviny. Pokud nebudete nůž déle používat, ošetřete jej olejem a čepel zabalte do plátna či papíru.

Meater

Hlavní hvězdou této sady je neuvěřitelný teploměr MEATER, tedy bezdrátová sonda, která komunikuje prostřednictvím Bluetooth s aplikací v mobilním telefonu. Ta informuje nejen o teplotě uvnitř masa, ale také o jeho okolní teplotě, a to s přesností na 0,5 °C. V závislosti na modelu je Meater schopen odesílat signál na 10 či 50 metrů. Díky tomu se můžete v poklidu věnovat dalším činnostem v kuchyni, nebo si nalít sklenku vína a pustit si oblíbený seriál

Sonda se velmi jednoduše zavede přímo do masa, na aplikaci si lze nastavit čas a upozornění a také vám napoví, kdy přesně je maso v perfektní kondici pro vyjmutí. Výdrž baterie je na plné nabití až 24 hodin, takže můžete péct klidně celý den, ať už máte v troubě, na pánvi či grilu hovězí, vepřové, kuřecí nebo rybu.

Jedná se zkrátka o vychytávku, se kterou si už nikdy nebudete vyčítat, že jste maso přetáhli, popřípadě jste jej měli nechat péci ještě trochu déle. Součástí sondy je i nabíjecí dřevěný stojánek, díky kterému bude mít sonda vždy čestné místo na vaší lince.

Zástěra

Ukažte s naší zástěrou všem, že jste skutečný .pepper..chef. Mezi její přednosti patří kvalitní ruční zpracování, promyšlený střih a řada detailů doladěných profesionálními kuchaři. Jste-li vášnivým kuchařem, na kterém kulinářský zápal pravidelně zanechává své stopy, zástěra se stane vaším osobním ochráncem, díky kterému budete vypadat jako skutečný profík. Promyšlené detaily, jako je kapsa na utěrku, poutko na vařečku či nůžky, popřípadě možnost použít zástěru přes hruď či jen do pasu, z ní dělá dokonalý oblek pro vaše kuchyňské kouzlení.

Pinzeta

Kuchyňská pinzeta je prodlouženou rukou každého kuchaře. Jen si vzpomeňte, kolikrát jste obraceli maso vidličkou. Tento postup je samozřejmě naprosto nevhodný, jelikož se ostrými bodci se naruší struktura masa, které pustí cennou šťávu. Právě z tohoto důvodu profesionálové využívají speciálních zahnutých pinzet, které ale mají v kuchyni daleko širší možnosti využití.

Pinzeta černá jako noc od renomovaného výrobce Dellinger je vyrobená z ušlechtilé nerezové oceli upravované technologií plasma-coating. Jedná se o skutečně unikátní kousek, který je designově i prakticky skvěle zpracován a brzy si jej zamilujete. 300 milimetrů dlouhý a 60 gramů vážící nástroj je ergonomicky navržen tak, aby skvěle padnul do ruky a zacházení s ním bylo co nepreciznější. I proto se tyto pinzety používají například k platingu, tedy dekorativnímu servírování pokrmů na talíře.

K tomu slouží i protiskluzové drážky na koncích pinzety, díky kterým lze uchopit i skutečně malé kousky jednotlivých surovin, jako jsou piniové oříšky, kaviár, cherry rajčátka, a v neposlední řadě i kuličky pepře, či dokonce jeho nadrcené fragmenty.

Pepř

Aby vaše pokrmy chutnaly naprosto výjimečně, naleznete v naší sadě také balení toho nejlepšího pepře světa dovezeného až z dálného Kampotu v Kambodži. Jedná se o klenot ve světě koření, díky kterému budou vaše pokrmy povýšeny na zcela novou úroveň. Můžete si vybrat maxi doypack 100g v jakékoliv barvě si přejete!

Pepřová zrna exportovaná na váš stůl pocházejí z produkce malých rodinných farem, které k pěstování pepře přistupují s poctivostí a tradičními postupy, které jsou v této oblasti využívány po stovky let. My od nich pepř vykupujeme za co nejférovějších podmínek. Zrna si v průběhu exportu procházejí několikanásobnou selekcí, která zaručuje, že se na váš stůl dostává ta nejautentičtější chuť a vůně z Kambodže.

Luxusní, ručně vyráběný mlýnek

Ten nejkvalitnější masiv, ruční zpracování a vybraný mlecí mechanismus nejvyšší kvality, díky kterému budete mít jistotu, že je o váš pepř dobře postaráno, to je náš mlýnek AUTHENTIC, který je taktéž součástí sady.

Na precizním mechanismu CrushGrind®, srdce každého z našich mlýnků, si můžete snadno nastavit sílu drcení pepřových zrn. Mechanismus nabízí hned 14 stupňů nastavení, přičemž jemnější drcení znamená více ostrosti, naopak větší úlomky v sobě uchovávají větší množství exotických chutí a vůní pepře z Kampotu. Na samotný mechanismus se navíc vztahuje záruka 25 let.

38 centimetrů vysoké tělo mlýnku je ručně vyráběno z masivního amerického ořechů, který má unikátních povrchovou kresbu a dokáže skvěle uchovat veškeré chutě a vůně ukryté v pepřovém zrnu. Jedná se doslova o umělecké dílo, které si vyžaduje hodiny a hodiny precizní práce, na jejímž konci stojí malý skvost, který se stane dominantou vaší kuchyně. Proč pořizovat obyčejné mlýnky, když můžete mít doma unikát, který vám poslouží celý život.

Fleur de Sel 160g

Co by ovšem byl kvalitní pepř bez dobré soli. U nás najdete solný květ sbíraný z povrchu salin stejným způsobem, jako se to v oblasti Kampotu děje již po stovky let. Solný květ pro nás pěstují a šlechtí malé rodiny, díky kterým vám můžeme přinést na stůl sůl, která je z mořské vody vytažena silou slunečních paprsků.

100 % organický

Certifikovaný pepř osobně vykupujeme za fér ceny u našich farmářů v Kambodži.

Ručně kontrolovaný

V ČR kuličku po kuličce znovu kontrolujeme a balíme do nejkvalitnějších obalů.

S cílem dělat dobro

Část ze zisku se vrací zpátky do Kambodže, které se snažíme pomáhat různými způsoby.

Druhy Kampotského pepře

Černý pepř

ČERNÝ PEPŘ

Je sbíraný ještě nezralý na začátku roku, kdy jsou zrnka zelená. Černou barvu dodá až sušení na slunci.

Zobrazit použití

Smažte, grilujte, duste, nejlépe s masem! Hodí se na steaky, červená masa, klasické omáčky, polévky, ale především na jakékoliv těstoviny a italskou kuchyni.

Bílý pepř

BÍLÝ PEPŘ

Šampaňské mezi pepři, které s bílým pepřem co znáte nemá nic společného. Klasické bílé pepře v obchodech jsou loupané z nezralého černého pepře a zatuchají, proto je nikdo nemá rád. Pravý bílý pepř je loupaný až ze zralého červeného pepře - je to jeho jádro - a díky tomu získá vlastnosti, pro které jej vyhledávají nejlepší světoví šéfkuchaři – otevírá chuťové pohárky a znásobuje chutě v jídle.

Zobrazit použití

Skvělý na grilování s tmavými masy, namletý na sýry, páruje se s vínem a tapas. Výborně vyladí zeleninové polévky, noky, pesta, cokoliv s bramborami, těstoviny, domácí pečivo, asijskou kuchyni či pomazánky.

Červený pepř

ČERVENÝ PEPŘ

Pravý červený pepř je kambodžský světový unikát, který je extrémně vzácný a roste pouze na pár místech na světě. Sbírá se zcela zralý na vrcholu pepřové sezony a díky dlouhému zrání je plný fruktózy, která mu dává jedinečnou sladko-ovocnou chuť. Tzv. „červený pepř“ v růžové barvě, který je známý u nás, vůbec není pepřem a je tak mylně označován. Jedná se o pepřovec brazilský, který roste stromově a je oblíbený pro svou barvu a fotogeničnost.

Zobrazit použití

Nedávejte jej na maso – rozumí si jen s rybou či mořskými plody, naopak jako král studené kuchyně ladí v kombinaci s vegetariánskými pokrmy, saláty, zeleninou, vajíčky, zeleninovými polévkami, rizotem, sladkými dezerty, koktejly či při vánočním pečení.

Lyofilizovaný pepř

LYOFILIZOVANÝ PEPŘ

U nás mrazem sušený čerstvý zelený Kampotský pepř. Speciální proces lyofilizace pro uchování maximální kvality, čerstvosti a chuťových akcentů pravého čerstvého Kampotského pepře - z Kambodže až na váš talíř! 100% organický fair trade produkt, s láskou sbíraný. Při spojení s tekutinou či olejem kulička zpět nasaje vláhu a chutná jako čerstvá. Nedávejte do mlýnku, používejte celý či drcený v hmoždíři.

Zobrazit použití

Hodí se perfektně ke steakům, na přípravu omáček, do těstovin, na masa či nadrcený na grilování.

Naši farmáři

POV SOKHORN
POV SOKHORN Odebíráme: Černý pepř Jak peníze použije

zaplatit školné pro 2 děti (jedna chce být doktorkou)

PANN VOCH
PANN VOCH Odebíráme: Černý pepř Jak peníze použije

zaplatit školu pro 2 vnoučata

YIM YI
YIM YI Odebíráme: Bílý pepř Jak peníze použije

zrekonstruovat dům

SVAY YUTH
SVAY YUTH Odebíráme: Bílý pepř Jak peníze použije

podívat se do jiné části Kambodži

Ukázat všechny farmáře

Certifikáty pravosti Kampotského pepře

Kampotský pepř musí být vždy doprovázen čtyřmi povinnými certifikáty, které určují jeho kvalitu, jedinečnost a původ. Na obalu také nesmí chybět LOT NUMBER, které Vás dovede až ke konkrétnímu farmáři.

Černý pepř

Trademark

Dokazuje původ a kvalitu Kampotského pepře. Celosvětově se objevuje spousta levných kopií např. pod názvem pepř z Kampotu, pepř Kampot nebo pepř z Kambodže, které však s pravým Kampotským pepřem nemají nic společného. Pokud váš pepř tedy nemá všechny čtyři certifikáty a lot number, není to Kampotský pepř.

Černý pepř

Chráněné zeměpisné označení

Kampotský pepř se stal prvním kambodžským produktem a zároveň jediným pepřem na světě, kterému byl udělen tento status, stejně jako například oblasti Champagne ve Francii. Je to záruka toho, že váš pepř vyrostl v nejvhodnějších klimatických podmínkách na světě za pomocí nejpřísnější úrovně farmářských metod a technik.

Černý pepř

Externí kontrola

Mezinárodní společnost Ecocert patří mezi největší certifikační společnosti na světě a zabývá se kontrolou a certifikací výrobků obsahujících suroviny z kontrolovaného ekologického zemědělství. Zároveň uděluje status PGI právě Kampotskému pepři.

Černý pepř

Specifikace zeměpisného označení

Konkrétní soupis pravidel, které musí daná země v rámci PGI splňovat od zasazení rostliny až po dohledání kuličky pepře na základě tracking number ve světě. V Kambodži se nejvíce klade důraz na organický původ a zákaz veškerých chemických hnojiv.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

"Objednávala jsem už dvakrát, vše bylo doručeno v pořádku, s milým osobním vzkazem uvnitř krabice. Objednané mlýnky ( české ručně vyráběné z masivního jasanu ) jsou nádherné, perfektně melou. Pepře nádherně voní a skvěle chutnají. Prostě to nemá chybu."

Cibébka

"Dobrý den. Již máme doma druhou zásilku a naši spokojenost nelze vyjádřit jedním slovem. Jsme velmi spokojeni. K ještě většímu potěšení z Vašich produktů přispěla i reportáž v Objektivu na ČT1. Pokud nám dovolí opět cestovat, už víme, kam chceme ... :-) Ať se Vám daří!"

Romana

"Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!"

Hana

UŽ VÁM NIC NEUTEČE

Chcete vědět, jak se pěstuje nejlepší pepř světa a zdarma získat naši brožuru Příběh pepře?
Rádi byste jako první věděli o akčních novinkách? Přihlaste u nás svoji emailovou adresu! A žádná kulička už vám neuteče.

Delivery methods
payments