💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Černý, červený a bílý pepř zná a často i ve své kuchyni používá téměř každý, u českých kuchařů však není příliš rozšířený zelený pepř, který vyniká svěží chutí, která se zcela liší od klasického pepře, tak jak jej známe. Důvod, proč tomu tak je, je jednoduchý. Čerstvý zelený organický a přirozeně pěstovaný pepř nemá šanci dlouhou cestu do Evropy přežít. Přesto jsme přišli na způsob, jak jej na váš stůl dostat.

Tajemstvím je fermentace přírodní mořskou solí ručně získávanou na salinách u kampotských břehů, kde solné květy vytahuje z mořské vody síla slunce. Takto získávaná sůl dokáže čerstvě sklizený pepř zakonzervovat natolik, že vydrží cestu až do Evropy, a vy si tak můžete vychutnat chuť, kterou tolik milují i samotní farmáři, kteří pepř pěstují.

Zelený fermentovaný pepř je jemný, náležitě svěží a přináší jen lehkou palčivost. Jeho chuťový profil se v ústech rozvíjí pozvolna a pomalu přechází od profilů citrusů a jehličnanů, až po charakteristickou pepřovou chuť. 

Naše pepřová delikatesa

Díky tomu se spíše než coby koření, využívá především jako příloha, delikatesa či finální tečka vašich pokrmů. Může nahradit olivy či kapary a ozvláštnit každý talíř. Rozhodně se však neztratí ani v jemných omáčkách, pestu s těstovinami či v kombinaci s masem. Pamatujte však, že tento pepř není určen k drcení v mlýnku, a pokud jej přeci jen budete chtít drtit, pak využijte hmoždíř.

O tom, jak moc jedinečný náš fermentovaný pepř je, svědčí i ten fakt, že mu své jméno propůjčil sám prezident asociace dohlížející na kvalitu vyváženého pepře z Kambodži. Díky tomu si můžete tento klenot mezi našimi pepři dopřát také v rámci šarže nazvané President Edition, na kterou jsem náležitě hrdí. Pokud dáváte přednost intenzivnější chuti, můžete vyzkoušet náš lyofilizovaný zelený pepř, díky kterému jsme získali i ocenění Golden Fork, kterému se ne nadarmo přezdívá gastronomický Oscar.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments