💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Zázvor, pepř a kurkuma v jediném shotu. Naše novinka nakopne celý váš den!

Přichází jaro a s ním i známá jarní únava, která nám dovoluje prožívat všechny zážitky maximálně na půl plynu. Způsobů, jak s jarní únavou bojovat, existuje hned několik. My jsme se rozhodli vytvořit magický elixír, který do vás vpraví tolik energie, že před vámi bude i jarní únava utíkat.

Kvalitními ingrediencemi to začíná i končí

Dali jsme hlavy dohromady s mágy Petrem a Romanem z KOJU, kteří pro nás namíchali nealkoholický koncentrát toho nejlepšího, co z těla vyžene veškerou únavu, posílí imunitní systém a celkově nakopne chuť do života. Ochutnejte nový .pepper..shot!

Základními přísadami tohoto magického lektvaru je síla pepře, zázvoru a kurkumy. Vzali jsme originální KOJU Ginger shot obsahující BIO peruánský zázvor, BIO kokosovou vodu, citronovou šťávu a květový med, a k němu jsme přihodili výběr těch nejtemnějších kuliček červeného pepře s jeho jedinečně ovocným charakterem. Abychom účinky pepře maximalizovali, přidali jsme i špetku kurkumy, která spolu s pepřem tvoří neuvěřitelné přírodní komando schopné léčit celou řadu neduhů lidském těle.

Zajímá vás chuť pravého tmavě červeného pepře? Vyzkoušejte jej samotný v zipovém balení, které maximálně dlouho uchová jeho ovocitost a čerstvost. 

Přírodní lék na únavu i podporu zdraví

.pepper..shot vám pomůže s nabuzením organismu, ale podporuje také jeho regeneraci. Nakopává metabolickou činnost, pomáhá bojovat se záněty a posiluje činnost srdce. Podepisuje se také na budování silnější imunity, díky které se vyhnete nepříjemným nemocem. Vyšší obsah vitamínu C vytvoří kolem vašeho těla ochranný štít, na který si žádná bakterie jen tak nepřijde!

A dávkování? Dopřejte si jej ráno před snídaní, můžete se s ním nabudit během vašeho sportovního tréninku, či se s ním osvěžit v průběhu dne, kdy cítíte, že vaše baterky potřebují dobít trochu šťávy. Ideální dávkou je 40 ml denně, což je přesně jedna malá lahvička. Zázvorový drink s Kampotským pepřem si můžete dát také samotný, přimíchávat jej do džusů a čajů, nebo z něj připravovat alkoholické drinky. Jak by asi chutnal v kombinaci s naším pepřovým ginem?

Vyzkoušejte a uvidíte sami. Není lepšího způsobu, jak “vypálit červíka” z těla ven.



Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments