💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Jako by to bylo včera, co jsme se rozhodli vytvořit naši první limitovanou edici .pepper..ginu s mangem a Kampotským pepřem. Po lahvích s touto exotickou dobrotou se jen zaprášilo, a proto jsme se rozhodli náš počin zopakovat, ovšem tentokrát vytvořit dílo natolik jedinečné, že se mu na českém trhu jen máloco vyrovná.

Při jeho tvorbě jsme oslovili řadu našich přátel, se kterými jsme spolupracovali již dříve. K expertům Ondrovi a Petrovi z palírny Landcraft se přidal Michal z čokoládovny Herůfek se svými dokonalými fairtrade kakaovými boby a unikátní výrobou čokolády Bean to Bar a také kůra ze sicilských bio pomerančů od pana Olšáka z ChuťSicílie. Všechny esence těchto dokonalých přísad jsme vyextrahovali a snoubili v jeden celek do velejemného destilátu nové kategorie: nøGinu.

Ten je exotickou kompilací nečekaných chuťových tónů, které vás zavedou do zcela nového světa požitku z ginu. Jalovec? Ten v tomto případě nečekejte. Základy ginu jsme skutečně kompletně překopali a postavili je na jedinečném Kampotském zeleném pepři, který všechny chuťové vjemy roztančí a lehce přiostří.

NøGin vás naloží do vyloženě dobré nálady a vy mu to můžete vrátit. Jeho balení jsme totiž doplnili o řadu samolepek vyrobených z recyklátu, které pro nás navrhlo studio Butterflies&Hurricanes. S jejich pomocí si můžete svou lahev nøGinu ozdobit přesně dle svých představ a dovolit láhvi hlásit poselství tohoto ginu i poté, co už v lahvi nezbyla ani kapka. 

Život je totiž až příliš krátký na to, abychom pili bez možnosti lepit okolo sebe samolepky s udržitelným přesahem. A věřte nám, že díky 47 % alkoholu se bude lepit všude. ☺

Rebelský nøGin pořídíte zde

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments