💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Každoroční vyhlašování cen Les Epicures de L'Annee 2022 je za námi. Máme obrovskou radost, protože náš francouzský kolega Teddy z Paříže dovezl nejvyšší ocenění - první místo za nejlepší francouzský gastro eshop roku pro .pepper..field!

Nejen na českém, ale i francouzském trhu je spousta výborných gastronomických produktů, firem, projektů a organizací. Ve Francii každý rok zasedá odborná porota, která nejen tyto produkty, ale i ostatní gastro dílky oceňuje - a to i v kategorii digitální, kam spadá i hodnocení gastronomických eshopů.

Máme obrovskou radost, že se .pepper..field stal vítězem v digitální kategorii za nejlepší gastronomický eshop ve Francii - získání tohoto ocenění nejen odměnilo hodnotu našeho webu, ale také zdůraznilo kvalitu nabízených produktů, které začínají a končí u Kampotského pepře. "Vkus, autenticita, citlivě prezentovaný férový obchod" - to vše zaznělo z úst porotců při vyhlašování.

Cenu přebíral náš kolega Teddy, který je stálým členem pražského týmu a je naším regionálním manažerem pro Francii. Děkujeme porotě!

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments