💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Letos slavíme už 5 let, co jsme založili projekt .pepper..field. A i když některým samochvála nemusí vonět, dnes nás potěšila. Kolega Aleš nám totiž napsal narozeninový e-mail, který nás zahřál u srdce a zároveň tak nějak shrnuje posledních pár let, které jsme společně prožili.

Všechno nejlepší, .pepper..fielde!

5 let. Už tak dlouho jsem s vámi a miluju všechno, co děláte. Teda teď už děláme :-)

Když jste tehdy v roce 2018 hledali “vánoční skřítky na náš prodejní stánek na Smíchově,” něco mi řeklo dělej, napiš okamžitě Kláře a Davidovi, to chceš!

A taky, že jo. I když jsem první roky jen sem tam vypomáhal na festivalech, neměl jsem nikdy pocit firmy nebo těžkopádnosti, ale jen kamarádů a rodinné spolupráce.

To zůstalo až do dneška. Přes všechny ty noční směny, náročné zahraniční veletrhy nebo můj první výlet do Kambodži. Ale co bych… vždyť jste tam byli se mnou.

Moc děkuju a přeju vám i našemu projektu, aby ho potkávalo nejen to skvělé, ale sem tam i pár škobrtnutí jako doteď, protože nás vždycky jen posílily. I když teda vyhlížím leden a chvilku klidu, jak budete zase u farmářů…

Krásné narozeniny a jen houšť! Vážím si vás, vašeho úsilí, víkendových zpráv (už míň, ale) vlastně vůbec všeho, co děláte. Jak pro nás, své kolegy a kamarády, tak obchodní partnery, zákazníky a samozřejmě těch 2 000 úžasných duší v Kampotu.

5 let Kampotského pepře, vzpomínek, zážitků

Podívejte se, co všechno jsme už i díky Vám zažili. A co nás ještě čeká...

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments