💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Pamatujete, kdy jste se naposledy v někom strašně spletli? Tak přesně tohle se vám stane u našeho černého pepře. Pokud totiž čekáte, že bude nejspíš podobný pepři, který kupujete v supermarketu, doporučujeme vysypat si náš a jakýkoliv jiný pytlíček celého černého pepře na bílý talíř a na první dobrou si porovnat vizuálně kuličky.

Obrovská, tvrdá, plná, hustá, šťavnatá, temně černá kulička na jednom talíři.

Malá, scvrklá, zašedlá, lehoučká, prázdná a možná i rozbitá kulička na talíři druhém.

Už víte, který pepř je ten s velkým P?

Černý pepř je nejznámější podoba plodů rostliny Piper nigrum. Naši farmáři jej sbírají ručně na začátku sezony jako nezralé zelené kuličky.

Proces sběru tohoto pepře je ze všech tří základních Kampotských pepřů nejjednodušší – sbírá se totiž po celých stoncích, nikoliv pouze po kuličkách, jak je tomu u pepře červeného. Díky přirozené fermentaci a sušení na slunci se bobulky zbarví do černa a dostanou svou plnou chuť. Temně černé kuličky jsou nasáklé intenzivní vůní eukalyptu, tymiánu, máty a pro Kambodžu tak typického kafru s tóny sladkých hrušek. Po rozemletí navíc kuličky dostanou čerstvý nádech citrusů, proto jej milují Italové na jejich pastu.

Co mám s černým pepřem vykouzlit v kuchyni? Nebude to nuda?

Rozhodně nebude. Naopak komplexní plná pepřová chuť z něj činí bestseller, který můžete bez rozmyslu použít téměř na cokoliv, aniž byste nad párováním s jídlem museli zdlouhavě přemýšlet.

Smažte, grilujte, duste, nejlépe s masem! Černý Kampotský pepř má tyto tepelné úpravy rád a ještě více vynikne. Hodí se na steaky, červená masa, klasické omáčky, polévky, ale především na jakékoliv těstoviny. Bez našeho pepře už nedá ránu většina Italských restaurací! V české kuchyni je nejoblíbenější ze všech pepřů – vyzdvihne chuť klasické svíčkové, ale i silného guláše.

Jako inspiraci vám poslouží například naše skvělá online kniha receptů.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments