💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Možná si říkáte, zda si z vás netropíme blázny. Vždyť chuť pepře zná notoricky každý! V českých domácnostech ovšem bohužel nejčastěji narazíme na pepř od velkých producentů koření, kteří do sáčků s pepřovými zrny sypou pepř, jehož kvalita je žalostně nízká. Pojďme se společně vydat za tajemstvím kvalitního pravého pepře, který nám před několika lety učaroval a změnil nám život vzhůru nohama. :)

My nejsme prodejci stovek druhů exotických koření z celého světa. Jediné, co nás zajímá, je pepř, a to ten nejlepší na světě. Proto v naší nabídce najdete pouze pepř dovážený z provincie Kampot ležící v asijském státě Kambodža, kterou jsme si zamilovali okamžitě, jak jsme ji navštívili.

Rozdíl poznáte okamžitě

Jaký je rozdíl mezi pepřem z Kampotu a pepřem běžně dostupným v supermarketu je patrné na první pohled. Pepřová zrna Kampotského pepře jsou oproti běžnému pepři větší, výrazně plnější, mají dokonalou strukturu, a především jedinečně sytou barvu. Na rozdíl od nich je pepř ze supermarketu mdlý, často nese známky plísně a svou strukturou připomíná spíše vyfouknutý balonek než zrno plné pepřového dynamitu. Nejčastějším “supermarketovým” projevem jsou pepřová zrna naprosto odlišné barvy, konzistence a velikosti v jednom sáčku - to značí nejasný původ a stáří pepře. 

Rozdílná je i vůně obou pepřů. Zatímco v případě pepře ze supermarketu váš nos příliš aroma nezachytí, v případě Kampotského pepře se ocitnete na pepřové plantáži hned, jak otevřete sáček. V momentě, kdy pepř namelete, rozpoutáte malou bouři plnou nejen charakteristické pepřové vůně, ale i tónů citrusů, jehličnanů, sladkého ovoce a dalších. Ale pozor - jakmile takový pepř ochutnáte, už pravděpodobně nebudete chtít jiný a velmi rychle si na něm vypěstujete závislost. :)

Známe cestu každé pepřové kuličky

Jedním z hlavních důvodů, proč je náš pepř oproti jiným tak výrazně kvalitnější, je samozřejmě unikátní lokalita, ve které je pěstován, ale také rychlost, s jakou je do České republiky přepravován. Pepř odebíráme přímo od farmářů a zasíláme rovnou do našich skladů, takže se nemůže stát, že by čekal kdesi v tmavém vlhkém překladišti, než o něj projeví zájem další překupník.

U nás navíc máte jistotu, že se k vám vždy dostanou pepřová zrna větší než 4 mm. To je dáno nařízením vývozu Kampotského pepře, které je přímo v Kambodži dodržováno s maximální přesností, ruční selekcí a pinzetovým výběrem. V České republice navíc takto šetrně dovezený pepř ještě jednou na špičkových potravinářských strojích kontrolujeme laserovou optikou, abychom měli jistotu, že dostanete pouze tu nejčistší pepřovou kvalitu z Kampotu, kterou si zasloužíte.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments