💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Strávili jste letos doma až příliš mnoho času díky všem omezením? A došlo vám, jak báječnou ženu doma máte? Uvědomili jste si, jak je hodná vaše maminka, která vám letos pomáhala s dětmi, když školy zavřely? Jak skvělá je vaše přítelkyně prostě proto, že je? Jaký dárek zvolit pro ženu, která měla v domácnosti více starostí než kdy jindy? 

Ženy si zaslouží rozmazlovat – tchýně kvalitním parfémem, manželka hezkým spodním prádlem a sestra dobrou knížkou, u které si odpočine. Ženy také milují luxusní a kvalitní věci. A když už dostanou dárek, chtěly by, aby na něm bylo vidět, že vám na nich záleží. To všechno umíme v .pepper..field splnit a slibujeme vám, že jakákoli žena podlehne omamné vůni Kampotského pepře!

Jaké dárky ženy nejvíce ocení?

HEZKY ZABALENÉ 

Věděli jste, že většina žen si myslí, že podle balení dárku pozná, jak vám na ní záleží? A má pravdu! Všechny naše dárkové sady s Kampotským pepřem balíme automaticky ručně do luxusního hedvábného papíru s mašlí a s precizními detaily, které by ani vaše žena nezabalila lépe (ale to jí neříkejte). Zabalíme vám dárek tak dokonale, s náležitou péčí a láskou, že vás žena bude podezírat, že jste něco provedl.

TAKOVÉ, KTERÉ JINÁ NEDOSTANE 

Nechte jí vygravírovat zdarma do naší dřevěné dárkové krabičky její jméno – řeknete jí tím, že tato dárková sada je jen a jen pro ni a žádnou jinou. Uvědomí si, s jakou pečlivostí a plánováním jste musel dárek vybírat a že jste jej nekupoval na poslední chvíli v supermarketu, kde by vám její jméno či osobité věnování do dřeva těžko vyryli. Máte mezi sebou vlastní hlášku nebo heslo? Vypálíme vám do jakékoliv dárkové sady cokoliv, hlavně, že to bude od srdce!

DÁRKY, KTERÝM POMŮŽETE

Ženy jsou od přírody pečovatelky. Pokud dostanou dárek, který navíc díky vaší štědrosti pomohl třeba v tak nádherné zemi, jako je Kambodža a byl balen v ČR ručně malými firmami, dokáže to opravdu ocenit. Tyto dárky s férovým přesahem jsou vyjádřením toho, že máme vedle sebe hodného a milujícího člověka, kterému záleží na nás, ale i na ostatních lidem kolem.

NĚCO, CO NÁS KAŽDÝ DEN ROZESMĚJE 

To, že je Kampotský pepř afrodiziakum jsme si nechali až na konec. Ale pokud by tato zázrak náhodou nefungoval, tak z vlastní zkušenosti víme, že vařit s Kampotským pepřem každý den je věc, která nám vykouzlí úsměv na tváři – můžete párovat jednotlivé pepře s pokrmy, hádat, který z nich jste zrovna použili anebo večer zkoušet nové kombinace – třeba oblíbený gintonic s červeným Kampotským pepřem!

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments