💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Vegetariánské pokrmy je třeba dochucovat jinak, než jsou masožrouti zvyklí. Kvalitním pepřem rozhodně nic nezkazíte, ba naopak! Otevřete tak bránu do chutných bezmasých pokrmů, na které se budou nakonec zbíhat sliny i vám. Zde si můžete přečíst naše typy a důvody, proč by měl být zrovna náš Kampotský pepř to pravé jako dárek pro vegetariána.

VÍTE, PROČ NEJÍ MASO?

Vegetariánem se člověk může stát kvůli zdravotním či dietním důvodům nebo třeba protože mu záleží na ostatních – včetně zvířat. Pokud tedy hledáte dárek pro sestru vegetariánku, s Kampotským pepřem se trefíte do obou variant – náš pepř je – jako jeden z mála na trhu – výhradně bezlepkový a prodávaný ve 100 % čistotě, která je dosažena ručním sběrem a přebíráním pinzetou v Kambodži a speciálním finálním sortováním na SORTEXU zde v ČR.

Díky tomu je náš pepř vyhledáván i jako dárek pro osoby se zdravotním znevýhodněním – neobsahuje totiž opravdu nic víc, než 100% kvalitní pepř – a to je dnes velká rarita!

DÁREK BEZ MASA – DÁREK S PŘESAHEM 

Zní to možná vtipně, ale vybrat dárek pro vegetariána nemusí být jednoduché nejen kvůli bezmasovým variantám, ale zkrátka a dobře proto, že většina lidí s bezmasým jídelníčkem je společensky velmi uvědomělá a záleží jim na všech produktech, které konzumují. Pokud darujete vegetariánovi dárek, který má tak velký společenský přesah, jako je třeba právě Kampotský pepř od .pepper..field, zabodujete!

Náš pepř vykupujeme výhradně od nejmenších farmářských rodin za férové ceny a platíme jim 100% částku na ruku. Staráme se nejen o jejich rodiny, ale zároveň i o to, aby zde v ČR byl pepř balen do kvalitních, ideálně českých materiálů, které se dají znovu udržitelně použít – veškeré dárky jsou pak baleny ručně. Darujte přítelkyni vegetariánce něco, čím ji ohromíte!

PRAVÝ ČERVENÝ PEPŘ – IKONA PRO VEGETARIÁNY

Pravý červený Kampotský pepř je velmi vzácným pepřem, které perfektně doladí chuť vegetariánských, ale i veganských jídel, které je často velmi náročné dochutit. Tato ikona veganství u nás v ČR dříve nebyla, proto se jedná o velkou revoluci i v dárku pro vegany – červený pepř perfektně ladí s čímkoliv rostlinného původu díky tomu, že je nádherně aromatický, voňavý, sladký a ovocný. Letošní Vánoce bude váš syn vegan překvapen z toho nejkrásnějšího voňavého dárku, který je navíc od srdce!

TIP! Vyzkoušejte také naše 100% veganská ořechová másla s červeným Kampotským pepřem!

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments