💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Pokud jste jako my srdcem a duší cestovatelé, je vám už tento rok dlouhý. Kvůli všem nařízením nemůžeme cestovat a objevovat nové dálky. Letos se právě proto možná nevyhnutelně se blížícího data Vánoc děsíte. Dříve bylo vybírání dárků pro cestovatele celkem snadné – vyřešili jste to letenkou, jízdenkou, případně průvodcem do dané destinace, nebo novou cestovatelskou vychytávkou. Co ale darovat cestovatelům letos, když není jisté, kdy a kam budou moci vyrazit?

Vůni si můžete pamatovat i roky - darujte voňavý pepř

Pro většinu cestovatelů jsou vzpomínky uložené nejen ve fotografiích a suvenýrech z cest, ale i ve vůních. I vám se určitě nejednou stalo, že vás nějaká vůně vrátila na konkrétní místo. My v .pepper..field se například díky vůni Kampotského pepře neustále vracíme ke všem našim cestám do slunné Kambodži a vzpomínáme na ranní paprsky, které nás příjemně hřály do tváře, na vůni pepřových polí a na farmářské rodiny, od kterých Kampotský pepř vykupujeme a které do každé ručně sbírané kuličky pepře vkládají špetku slunce a spoustu lásky.

Chuťové pohárky zaplesají s Kampotským pepřem každému cestovateli

Hezké vzpomínky se často snoubí s vůní, případně s gastronomickým zážitkem. Možná si máme letos vytvářet nové vzpomínky v kruhu rodinném s vůní dálek. Co když letos na Vánoce zkusíte uvařit nějaké orientální nebo exotické jídlo? Sehnat exotické suroviny jde dnes na dvě kliknutí. Korunu vašemu kulinářskému umění dodá právě náš sluncem provoněný Kampotský pepř. Pokud si tedy lámete hlavu, čím obdarovat své dobrodruhy, darujte jim jednu z našich pepřových dárkových sad jako vánoční dárek a pak už jen po očku sledujte, jak se jim po tvářích rozlévá úsměv a v myslích utváří krásné nové vzpomínky.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments