💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Valentýn už se chystá. Zahrňte svou lásku pepřem od .pepper..field v těch nejluxusnějších podobách!

Svátek zamilovaných se blíží a my jsme pro vás nachystali předvýběr toho nejlepšího. Už nemusíte přemýšlet nad složitými kombinacemi produktů. Tři valentýnské sady v sobě ukrývají pepřové delikatesy, na kterých si smlsne i ten nejzamilovanější a nejnáročnější! Darujícího zase potěší výhodná cena celého balíčku a pocit, že daroval něco skutečně výjimečného. 

Tekutá láska

Jak je známo, láska prochází hlavně žaludkem. A nemusí to být jen jídlo, které zamilovaného potěší. Zahřejte své žaludky rebelským nøGinem, který ve vás probudí ty pravé vášně, nebo si jen dopřejte digestiv k vaší skvělé valentýnské večeři.

Pravého pivního fajnšmekra by mohlo jistě zajímat, že u nás se ukrývá zlatavý poklad oceněný letošním zlatem v soutěži pivních speciálů Cervesia Specialis! Pepřové pivo PEPPER YOUR SAISON je hitem, které z nás málem udělalo malý pivovar – milují ho jak pivní konzervativci, tak alternativní experimentátoři. Přiťukněte si na svou lásku skvěle opepřenou klasikou.

Co by to bylo za Valentýn bez čokolády?

Také my v .pepper..field milujeme čokoládu. A o to více, když je vyrobena z kvalitních, fair trade dovážených kakaových bobů metodou Bean to Bar – to totiž znamená, že od A až do Z byla vyrobena u nás v Česku těmi nejšikovnějšími rukami! Věříme, že přesně takovou si zamilujete i vy. 

Vyzkoušejte všechny tři druhy jemných čokolád z rodinné čokoládovny Herůfek s naším drceným červeným pepřem, nebo zakuste pálivou výzvu obalenou v lahodné bílé čokoládě s mandlemi od Steiner&Kovařík. I takto by se totiž daly nazvat naše nové chocobombs, které v každé kuličce ukrývají zrnko lyofilizovaného Kampotského pepře.

Ať už je váš partner klasik, nebo má rád nevšední kombinace, budete mít pro vašeho milovníka čokolády skvělé pepřové překvapení!

Zdravé mlsání pro milovníky oříšků

Vychutnejte si nadýchané potěšení s našimi .pepper..butters! Již několik let spolupracujeme s malou firmou z Prostějova – s Barenuts – a jsme přesvědčeni, že právě oni dělají ta nejjemnější vegan oříšková másla z ořechů pouze prémiové kvality. Se špetkou Kampotského pepře jde navíc o opravdový gurmánský požitek, který z obyčejné ovesné kaše udělá dokonalý ranní rituál. 

Přestože jde o sladkou delikatesu, oříšková másla jsou plná zdravých tuků a minerálů, které ořechy přirozeně obsahují a k míchání Barenuts využívají pouze BIO bílou a tmavou čokoládu. Doplňte své denní nutriční hodnoty něčím, co stojí za to a mlsejte zdravě i na svatého Valentýna.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments