💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Pepřová zrna, která si u nás můžete zakoupit, obsahují celou směsici chutí a vůní, mají různé textury a ve finále i různé možnosti využití. Jejich součástí je ovšem ještě jedna důležitá věc, kterou nelze vnímat žádným ze základních smyslů. Tou věcí je dobro. Dobro reprezentované úsměvy farmářů v Kambodži, kterým právě nákupem pepře od nás, v .pepper..field, pomáháte dosáhnout kvalitnějšího života.

Přímý a férový obchod funguje

Život v Kambodže není jednoduchý a pro malé farmáře už vůbec ne, přestože pepř, který na svých plantážích pěstují, dosahuje té nejvyšší kvality na světě. Když jsme se poprvé procházeli mezi pepřovými liánami a mluvili jsme s místními farmáři, hned nám bylo jasné, že chceme pomoci.

Navázali jsme osobní kontakty a pepř začali vykupovat přímo od těchto malých producentů. Díky přímému a férovému obchodu tak můžeme těmto lidem dávat za jejich práci náležitou odměnu, pomoci jim díky tomu plnit jejich sny a zároveň pozitivně ovlivňovat platové podmínky, které v oblasti Kampotu a mezi tamními farmáři panují.

Splněná přání - to je dobro, které je ukryto v každé pepřové kuličce

Od roku 2018 jsme tímto způsobem postupně podpořili již více než 200 malých rodin, pomohli jim zajistit lepší život. Většinu financí využívají rodiny na údržbu své farmy a tolik potřebnou zdravotní péči. Dále se snaží investovat do studia jejich dětí studovat, případně si za ně plní velké sny. Například alespoň jednou v životě navštívit slavný chrám Angkor Vat.

Naše mise ale stále není ani zdaleka u konce. S každým zakoupeným balením pepře se však pomalu přibližujeme k našemu cíli, a to vytvořit mezi všemi kambodžskými farmáři takové platové prostředí, díky kterému dostanou za svou práci náležitou odměnu a budou moci býti soběstační, naučit své řemeslo i další generace a pomoci této kouzelné zemi v dalším ekonomickém rozvoji.

Podívejte se na všechny naše farmáře, které aktuálně máme pod svými křídly. ♥

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments