💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Ať už patříte mezi vášnivé kuchaře, kteří tráví doma v kuchyni každou volnou chvíli, nebo je pro vás vaření pouze cestou, jak utišit kručící žaludek, jedno budete mít přeci jen společné. Každý si rád pochutná na něčem opravdu dobrém, co mu vykouzlí úsměv na tváři a uspokojí mlsné chuťové pohárky. Jenže je otázkou, co to vlastně bude?

Co dnes budu vařit?

Klasická otázka, kterou si dnes a denně kladou, nejen u nás, miliony žen a mužů. Pokud si tuto otázku pokládáte i vy, máme pro vás dobrou zprávu. Na našem webu naleznete nepřeberné množství receptů od těch největších kulinářských hvězd nejen české gastronomické scény.

Jak už asi tušíte, všechny recepty, které s nimi dáváme dohromady, mají jedno společné, a tím je Kampotský pepř. Na těchto receptech vám chceme ukázat, jak variabilním kořením pepř je. Pokrmů, které s ním lze připravit, je totiž nepřeberné množství a rozhodně se nejedná jen o steaky.

Kuchaři a foodblogeři z celé republiky, ale i zahraničí

Ti všichni vás na našem blogu naučí, jak s pomocí Kampotské pepře připravovat jedinečné slané, ale i sladké pokrmy, jak pracovat s jeho štiplavostí, rafinovaně jím podtrhovat chuť dalších ingrediencí a jak překvapit chutí z Kambodži každého, kdo k vám zavítá na večeři.

Vydejte se do světa vyšších kulinářských zážitků, které se mohou odehrávat i ve vaší kuchyni. Zkoumejte, experimentujte a poznávejte chutě, o kterých se vám předtím ani nesnilo. Čerpejte inspiraci a zdokonalujte své kuchařské umění pod vedením největších gastronomických profesionálů a toho nejlepšího pepře na světě.

Podívejte se na všechny naše recepty a poznejte sami, že vařit s tím nejlepším pepřem na světě se vyplatí - a rozhodně to není žádná věda.

Dobrou chuť!

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments