💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Otázka udržitelnosti a ekologie rezonuje naší společností čím dál tím silněji. Určitě víte, že ani nám není ochrana životního prostředí lhostejná. Naopak se ji snažíme co nejvíce podporovat, a to už jen proto, že bez kvalitního životního prostředí by nebyl ani kvalitní Kampotský pepř!

Velké téma jsou u nás obaly

Podobně jako řada jiných společností se i my snažíme omezit míru využívání nerecyklovatelných plastů, se kterými si příroda dokáže poradit jen s velkými obtížemi. Proto jsme navrhli takové obaly, které jsou vyráběny u nás v Česku, pracují s tuzemskými materiály a jejich recyklace je co možná nejjednodušší.

Náš pepř je balen do uzavíratelných tzv. doypack sáčků, které jsou tvořeny kombinací tří vrstev speciálních materiálů. Díky nim je zaručena maximální čerstvost a ochrana pepře. Sáček lze zcela jednoduše recyklovat, a tím šetřit životní prostředí.

Čeští mistři skláři pro nás vyrábějí unikátní zkumavky, které jsou kombinací českého kvalitního skla a korku na míru, který zabraňuje jakékoliv oxidaci pepře tím, že je dokonale nepropustný. Takový obal nabízí nejen maximální ochranu kvality pepře, ale barevné pepřové kuličky za čirým materiálem vnesou do každé kuchyně unikátní designový prvek. Zvláště jsou-li zkumavky skombinovány s naším unikátním stojánkem vyrobeným z masivu.

Téměř vše, co u nás pořídíte, se dá upcyklovat

Ve jménu co možná nejefektivnější udržitelnosti si náš zodpovědný zákazník nejdříve zakoupí pepř v těchto skleněných zkumavkách. A až z nich všechen pepř spotřebujete, což se díky jedinečné chuti Kampotského pepře stane dříve, než byste čekali, poté zkumavky můžete doplnit obsahem zakoupených ekologických sáčků. 

Tím se vytvoří nikdy nekončící udržitelná smyčka, díky které si budete moci vychutnat náš pepř nebývalých kvalit, aniž byste tím planetě zbytečně přitápěli.

Tip na závěr: Naše dárkové krabičky vyráběné zde v ČR z topolového dřeva jsou jednoduše navrženy tak, aby vnitřní výseky šlo vytrhnout. Vznikne tak krásný úložný boxík, který můžete nejen v kuchyni využít takřka na cokoliv!

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments