💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Kampotský pepř a naše další delikatesy jsou natolik skvělé, že je spotřebujete rychleji, než byste čekali. Jediné, co vám po nich zbyde, je jejich obal. V .pepper..field se snažíme veškeré produkty balit do takových obalů, které jsou praktické a podtrhují výjimečnost svého obsahu, nemusí se však nutně jednat jen o Kampotský pepř či delikatesy, do kterých jej přidáváme. Naše obaly mají celou řadu využití i po jejich vyprázdnění.

Skleničky

Do skleněného obalu jsou plněna také naše delikátní másla. Sklenička, která po nich zůstane, se skvěle hodí například na nakládání či zavařování, například marmelád. Zároveň v ní můžete skladovat semínka, drobnější oříšky a samozřejmě také různé druhy bylinek. 

Kutilové mohou skleničku využít ve své dílně, například pro skladování drobnějšího spojovacího materiálu. Můžete ji využít i jako květináček pro sazeničku, nebo jí použít jako dózičku na vlastnoručně vyráběné krémy či svíčky. Fantazii se meze nekladou. My si třeba do našich skleniček dáváme kávu sebou!

Dřevěné boxy

Dřevěné dárkové krabičky slouží primárně po uchovávání zkumavek, ovšem využít je lze pro celou řadu dalších účelů. Jedná se o vysoce dekorativní obal, který lze použít pro skladování celé řady drobnějších předmětů. Najde své uplatnění coby organizér na vaše čaje či další kuchyňské dobroty. Do dřevěného boxu můžete ukládat některé drobné předměty v koupelně a opět najde se své uplatnění i v dílně.

Velkou radost s takovou krabičkou uděláte i svým dětem, které si do ní mohou ukrývat své největší poklady, používat ji jako postýlku pro své plyšové kamarády a panenky, nebo jako garáž na autíčka. Fantazii se v tomto případě meze nekladou a děti rozhodně budou vědět, co s takovou krabičkou provést.

V našem týmu si kolegyně krabičky ponechávají na šperky a cennosti, protože mají krabičku vygravírovanou s vlastním jménem a takový obal si zaslouží adekvátní obsah!

Tip na závěr: vnitřní předělovací části krabičky jsou přilepeny tak, aby šly z krabičky při použití trochy síly vyndat. ☺

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments