💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Krásný obal, ale co s ním? Jsou tu hned tři varianty. Tou první, ze které nejsme příliš nadšení, je vyhození obalu do klasického koše. Větší radost nám udělá, když obal vytřídíte, a dáte mu tak šanci na recyklaci. A pak je tu možnost třetí, která je pro nás i pro planetu tou nejlepší, a tou je znovupoužití obalu.

Sáčky

Naše doypack sáčky, do kterých balíme pepř, jsou skvělou ukázkou možnosti upcyklace našich obalů. Jsou totiž znovuuzavíratelné s kvalitním zipem, což znamená, že je můžete plnit vším možným pro zachování čerstvosti. To platí třeba pro nejrůznější druhy sušených bylinek, které jste si vypěstovali na vlastní zahrádce nebo cokoliv co byste rádi uchovali v kuchyni dlouho čerstvé. Kromě zipu mají naše sáčky trojvrstvou bariéru, která uchrání jakýkoliv poklad z kuchyně!

Uzavíratelný sáček se však hodí i na cesty. Můžete si do něj připravit směs koření s Kampotským pepřem, a tu pak používat během pikniků, stanování nebo při venkovním grilování, aniž byste museli mít naše mlýnky sebou. Stejně tak jej lze naplnit čerstvě namletou kávou na cesty, nebo do něj dětem nachystat malou svačinku. Obal lze používat také pro zamrazování celé řady nejrůznějších surovin.

Skleněné zkumavky

Mimo sáčků pepř balíme do našich ikonických skleněných zkumavek z kvalitního českého skla, které jsou tvořeny nejen na míru, ale také ručně. Díky kombinaci s přesným korkovým závitem na míru tak pepřová zrna dovedou udržet v dokonalé kondici a vyniká v nich jeho jedinečnost, aniž by během měsíců či dokonce let pepř oxidoval. 

V ideálním případě jsou tyto zkumavky určeny pro neustálé doplňování pepřem ze sáčků, ovšem využívat je lze i pro celou řadu dalších účelů.

Díky transparentnosti je lze plnit vším, co v kuchyní těší vaše oko. Co třeba zkumavky použít na cukrářské dekorace? Skvěle se v nich vyjímají například vanilkové lusky. Jedná se o netradiční cestu, jak někomu naservírovat drink či letní konktejl, případně můžete zkumavky věnovat vašim dětem, aby je využívaly na své nejrůznější pokusy. Nezapomínejte však, že se jedná o sklo, a proto by si s tímto obalem měly děti hrát jen za dozoru rodičů.

A jak upcyklujete naše obaly vy? Pošlete nám fotografii či inspiraci a po zásluze vás odměníme za boj o lepší planetu! ☺

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments