💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Jsou to již tři roky, co jsme se rozhodli následovat odkaz starých mořeplavců a začít do Evropy dovážet to nejlepší koření světa, pepř z Kampotu. Za tu dobu jsme navázali spolupráci se stovkami farmářů, desítkami nejlepších kuchařů z celého světa, získali hned několik významných ocenění a vykouzlil nespočet úsměvů na tvářích, což deklarují i naše 100% hodnocení spokojenosti na nejrůznějších portálech. Nyní však nastal čas posunout celý náš projekt dál.

Kouzlo přímého obchodu

A to doslova! Jedním ze základních kamenů našeho podnikání byla touha skrze obchodování zde v Evropě pomáhat farmářům tam v Kambodže. K tomu nám sloužily cenné nástroje, jakými je například přímý obchod, pravidelné návštěvy majitelů tamních farem a finanční i materiální podpora těch farmářů, kteří to skutečně potřebují.

Naším cílem stále zůstává postupně navázat spolupráci s co možná největším počtem rodin, které v kambodžském Kampotu pepř pěstují, a od partnerských farem odebírat stále větší objem jejich produkce. K tomu ovšem potřebujeme expandovat i my sami, konkrétně pro pepřová zrna hledat odbyt u nových zákazníků, kteří kouzlo Kampotského pepře prozatím neobjevili.

Kampotský pepř do celého světa!

Tyto zákazníky chceme hledat v zahraničí, konkrétně v zemích jako je Německo, Francie, Itálie a také Anglie. Zahraniční klienti od nás pepř kupují již nyní, ovšem díky novinkám, které jsme přichystali, chceme jít zahraniční poptávce daleko více naproti. Jako první se dočkají právě zákazníci z Itálie a Francie, zemí, které jsou vyhlášeny pro své vytříbené kuchyně a které zcela určitě přivítají nejlepší pepř světa s otevřenou náručí. 

A aby tamní zákazníci co nejlépe pochopili, že jim nepřinášíme pouze kvalitní pepř, ale daleko propracovanější filosofii celé značky, připravili jsme pro ně zcela novou formu komunikace, která se opírá o čtyři, pro nás nejzásadnější, témata. Těmi jsou chuť, autenticita, dobro a luxusní dárky. O každém z nich zase někdy příště.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments