💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

K napsání tohoto článku jsou nám nejvíce inspirací naše babičky a dědečkové, jejichž prvotní nadšení z Kampotského pepře si dodnes pamatujeme. Darovat dárek pro babičku, to není lehká věc. Potěší ji sice vše, ale jaký dárek vybrat, aby byl od srdce a takto vzácný člověk jej mohl používat každý den?

DÁREK PRO BABIČKU K VÁNOCŮM 

Většinou se snažíme, aby dárek zpříjemnil babičkám chvilky relaxace – dáváme jim kvalitní kávu, relaxační polštáře, předplatné oblíbených křížovek, dobrou knihu nebo třeba koš s delikatesami. Ale můžeme jim zpříjemnit i čas strávený v kuchyni? Myslíte, že je v kuchyni ještě dokážete po tolika letech překvapit? To rozhodně ano! Pamatujeme si jako dnes, když naše babičky rozbalovaly sadu s mlýnkem a malými zkumavkami s Kampotským pepřem – a nadšení bylo více než opravdové.

Dodnes nás těší, když na jejich lince zahlédneme jeden z našich prvních mlýnků na pepř a když nám volají, že jim došel jejich oblíbený druh pepře. Těší se z každé naší novinky a zapáleně se ptají, jak ji mají používat!

TIP: Zkuste babičce darovat jednu z našich pepřových čokolád ve spolupráci s čokoládovnou HERŮFEK – bude mít tak chvíle s pepřem spojeny i s chvilkami, kdy si užívají s dobrou kávou a mlsáním svoji oblíbenou knihu, nebo luští křížovky!

DÁREK PRO DĚDEČKA K VÁNOCŮM 

Dědečky většinou zajímá, co mají na talíři dobrého. Možná vašeho dědu neokouzlí krásně zabalená dárková sada s osobním gravírováním, ale co rozhodně ocení, je kvalitní český mlýnek z masivu. Pořádný chlapský nástroj je kus poctivé české práce, kterou každý dědeček k Vánocům určitě ocení více než jen pochvalným zamručením. 

TIP: Pro náročné dědečky doporučujeme k Vánocům český mlýnek z amerického ořechu, který je opravdu precizní prací. Tento mlýnek představuje opravdovou lásku k věcem, které zůstávají i v dnešním světě skutečné. A to dědeček nebo vaši rodiče k Vánocům opravdu ocení. Pokud chcete potěšit dvojnásob, darujte rodičům na společné večery luxusní pepřový alkohol, který mohou společně s babičkou po malých doušcích upíjet ve sváteční chvíle.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments