💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Pravděpodobně jste již někdy byli pozváni na kolaudační oslavu nového bydlení vašich přátel. Byť to často v takové pozvánce nestojí, je slušností do nového bydlení přinést nějaký dárek, nejlépe určité vybavení nové domácnosti. A takové nové bydlení by si jistě zasloužilo vůni nového pepře. Toho nejlepšího.

Když nevíte, vsaďte na něco praktického

Často se může stát, že netušíte, co by se vašim přátelům do nového domu či bytu hodilo. Proto je vhodné vybrat takový dárek, kterým se zaručeně trefíte. Přesně takovým dárkem se může stát ten nejlepší pepř na světě.

Pepř tak vysoké kvality ocení ve své kuchyni snad každý. A pokud by se stalo, že by pepř z Kampotu mezi kořením již přeci jen byl, vůbec nic se neděje. Čerstvé zásoby se vždy hodí, protože delikátnost tohoto pepře je tak vysoká, že ze spíže mizí rychlostí blesku. 

V kuchyni se také bude hodit kvalitní ruční mlýnek z dřevěného masivu, který bude pomocníkem dlouhá léta. Namele precizně nejenom pepř, ale i sůl a další sušené koření, které vaši blízcí často využívají. Pokud jsou navíc zakomponované v dárkových sadách od českého designéra Vojtěcha Beránka, pozornost vašemu dárku bude předem zaručena.

Vzhledem našich dárkových sad zaručeně upoutáte pozornost

Byť jsou právě “obyčejná” pepřová zrna tím největším přírodním pokladem, my je balíme do obalů, které podtrhují jejich výjimečnost a exkluzivitu. Nemusíte si tedy lámat hlavu s tím, do čeho pepř zabalíte. Vyberte si jen některé z našich dárkových balení a máte o perfektní dárek postaráno.

Ovšem pepř není tím jediným, co můžete v luxusní dřevěné krabičce darovat. V naší nabídce totiž máme celou řadu pepřových delikates, od lyofilizovaného zeleného pepře v čokoládě, přes delikátní ořechová másla až po skvělé tabulky té nejlepší čokolády obohacené o jemnou štiplavost vzácného červeného pepře.

Pokud byste navíc chtěli dát kolaudační party ten správný říz, sáhněte po našem unikátním pepřovém pivu či nøGinu. Zkrátka, nebojte se originality a darujte kus Kambodže, díky kterému se budou vaši přátelé v novém cítit více jako doma.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments