💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Kampotské pepřové plantáže ukrývají celou řadu vzácností, ovšem tou největší z nich jsou karmínově rudá pepřová zrna, která patří mezi ty nejluxusnější druhy pepře. Důvod je jednoduchý. Skutečně dokonalých pepřových zrn, kterým se podaří dozrát až do tmavě rudé barvy, je jen hrstka, a to doslova.

Jedná se o ty nejzralejší pepřové kuličky v oblasti Kampot, které dokázaly během svého růstu přilákat největší množství slunečních paprsků. Díky tomu se mohou pyšnit nejkoncentrovanějším obsahem fruktózy ze všech pepřů, a může tak nabídnout zcela jedinečnou chuť a vůni.

Kafr, cedr a meruňka

Po rozemletí se z pepřových zrn uvolňuje vůně s tóny krvavých pomerančů, brusinek, bezinky, nechybí však ani tolik charakteristická vůně kafru, cedru a meduňky, které stojí na základu pomerančové kůry s jemným nádechem listů tabáku.

Po několika minutách se začne projevovat vůně srdce tmavě rudého pepře, která připomíná kynuté těsto, nové koření spolu s praženým sladem. Jedná se o velmi hutnou vůni, která následně přechází do černého čaje Assam a v závěru se opět projevují tóny cedru.

Pepř s chutí umami

Přesto, že by člověk od temně rudé pepřové kuličky očekával rozpoutání inferna v ústech, opak je pravdou. Jedná se o aromatický zážitek doprovázený sladkou chutí způsobenou právě hojným obsahem fruktózy. Sladké tóny po chvilce odezní a o slovo se hlásí chlebové tóny, na které navazuje jemná chuť sušených rajčat, sušeného masa a chutě nazývané jako umami.

Temně rudý pepř je extrémně komplikovanou hříčkou kampotské přírody, kterou byste měli rozhodně vyzkoušet. Díky ní totiž zjistíte, že svět chutí pepře je světem, který může neustále překvapovat.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments