💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Rok se s rokem sešel a londýnská porota opět udělovala tzv. gastronomické Oscary za nejlepší produkty na světě. I letos se tak proti sobě utkaly pepře, sýry, čokolády ale třeba i lanýže. V konkurenci 14 205 vzorků napříč kontinenty jsme získali 23 hvězd, a opět jsme zazářili jako nejúspěšnější česká firma, která si dovezla nejvíce ocenění za chuť svých produktů z GREAT TASTE!

Získali jsme hvězdy za 11 našich produktů - celkem tedy 23 hvězd. Nejvíce pyšní jsme na kategorii čerstvých pepřů, která komplet získala 3 hvězdy, což znamená, že chuťově u porotců vyhrál zelený pepř v solném květu, fermentovaný pepř i mrazem sušený pepř.

Mrazem sušený (lyofilizovaný) Kampotský pepř se solí tak navazuje na úspěch, kdy získal dva roky zpět nejvyšší hodnocení GREAT TASTE - GOLDEN FORK v celosvětovém superfinále.

"Okamžitý výbuch chuti, bohatý a kořeněný, slaný i pálivý, voňavý a aromatický.
Chuť je přesně taková, jakou bychom si přáli - dlouhotrvající a pikantní."

Stejně skvěle bodoval u porotců Zelený Kampotský pepř v solném květu, o kterém porota řekla:

"Páni! Je to opravdu exploze chutí - svěží, celerová, pikantně kyselá s puncem ovocné pálivosti a koření.
Kulička doslova křupne v ústech, čímž se chuť krásně uvolní na patře a láká k dalšímu jídlu."

A tři hvězdy si odvezla také prezidentská edice našeho Fermentovaného soleného Kampotského pepře.

“Jak může tak malá kulička nabídnout takovou explozi chuti, pálivosti, ovoce a koření?
Je hřejivá, ohnivá, intenzivní a zcela ohromující."

TIP: V dalším článku vám poradíme, Jak používat naše čerstvé pepře v kuchyni?

Za to vše vděčíme především našim farmářům z Kampotu, kteří díky férovému platu dokážou nejen udržovat políčka v perfektní kondici, ale především se starat o tento jedinečný pepř s péčí, jakou si zaslouží.

Na letošním ročníku GREAT TASTE ovšem excelovaly také naše mořské kampotské soli a jsou tím pádem nejkvalitnější solí za rok 2023 na českém trhu. Hned 3 hvězdy získaly Sea salt flakes - solné pyramidy

"Svěží zářivá sůl s výrazně velkými krystaly, fantastickou chutí, mineralizací a velmi dlouhým dozníváním.
Vyváženost v ústech s nádechem sladkosti z ní dělá jasný tříhvězdičkový produkt."

Fleur de Sel - jemný a ručně sbíraný solný květ obdržel hvězdy dvě, stejně jako naše hrubozrnná mořská sůl do mlýnku

Vítěznou jedenáctku pak doplnil Kampotský pepř černý, červený i tmavě červený. Z delikates porotu oslovilo Arašídové máslo s mořskou solí nebo Pravé italské bezvaječné těstoviny s Kampotským pepřem. 

Soutěž GREAT TASTE tak letos potvrdila, že náš Kampotský pepř dosahuje nejvyšší kvality ze všech producentů na světě. Což se projevilo u hodnocení produktů našich partnerů, kteří s naším pepřem pracují. Gratulujeme tak rodinné udírně Trnečka, kteří dělají lososa s Kampotským pepřem. Ti dostali celkem 3 hvězdy za dva naše společné produkty a v neposlední řadě Marmellady - za náš džem s hruškou a lyofilizovaným pepřem získala také 1 hvězdu.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments