💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Matteo de Carli a další michelinští šéfkuchaři využívají ve své kuchyni zásadně pepř pěstovaný v Kampotu. Důvod? Jeho jedinečná chuť, která dokáže pozvednout každý michelinský pokrm na nejvyšší level. Nemusíte však být šéfkuchař ověnčený hvězdičkami, abyste pomocí pepře z Kampotu vykouzlili jídlo, které bude milovat každý, kdo jej ochutná.

Kampotský pepř není ani zdaleka podobný pepřům kupovaných v supermarketech

Jeho chuť je specifičtější a daleko intenzivnější, což je také důvod, proč mu dát v pokrmu doposud nevídaný prostor. Aby chuť Kampotského pepře vynikla, není nutné používat gramy a gramy tohoto drahocenného koření. Stačí jej jen spárovat s těmi správnými surovinami. Dokonalým příkladem toho, že v jednoduchosti může být pepřová síla, je japonský recept úpravy lusků edamame. Ty díky pepři nabývají na neuvěřitelně lahodné chuti, ve které se projevují exotické chuťové tóny exportované z Kambodži.

Při používání pepře je vždy nutné myslet na to, že podobně jako sůl, chuť surovin zintenzivňuje. Zároveň s tím ji ale i mění. Dává ji totiž onu lehce zemitou a exotickou chuť, která je oním tajemstvím známých michelinských šéfkuchařů.

Může se to zdát zvláštní, ale pepřová chuť se nehodí jen do tradičních slaných pokrmů

Pepř dokáže efektivně podpořit také chuť dezertů či míchaných nápojů, stačí jen trochu experimentovat. Věřte však, že nadrcená pepřová zrna kombinovaná s jahodami okamžitě vzbudí pozornost všech vašich hostů a posadí je do křesla.

Nebojte se využívat také dekorativní schopnosti pepře. Kuřecí maso připravené v tvrdé pepřové krustě či pepřové kuličky ležérně se povalující v čerstvé pepřové omáčce jsou záležitostí, která bude lahodit nejen chuťovým pohárkům, ale také oku strávníka.

Zkrátka a dobře, nebojte se pepře, seznamujte se s ním, hrajte si s ním, objevujte s ním zcela neznámé kulinářské možnosti a překvapujte jím ty, pro které vaříte nejradši. Jako inspirace vám může posloužit také seznam našich receptů s Kampotským pepřem

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments