💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

V podstatě již od vysazení pepřové sazenice se váže k pěstování pepřových lián řada pravidel, které jsou farmáři pěstující pepř v provincii Kampot povinni dodržovat. Jak již víme z předchozích příspěvků na našem blogu, přísná pravidla musí být dodržována během sklizně, následného třídění a také skladování pepřových zrn. A jejich balení není v tomto ohledu výjimkou. To vše v sobě shrnuje Book Of Specifications – oficiální dokument, který definuje všechny parametry, které tento černý poklad musí splňovat před vývozem z Kambodže.

Správné balení se podepisuje na uchování všech vlastností pepře

Proto jsou zrna balena do obalů schválených pro styk s potravinou, které s pepřovými zrny nijak nereagují, uchovávají jeho chuť a také vůni a chrání jej před vlhkostí, škůdci a dalšími vnějšími vlivy, které by mohly kvalitu pepře snížit. Z tohoto důvodu jsme vůbec jako první pořídili do oblasti Kampot malým farmářským rodinám za přispění České rozvojové agentury 10 vakuovacích strojů, které ihned po sklizni dokážou veškerý pepř od farmářů zpracovat.

Na našich strojích tak vakuujeme po 1kg baleních veškerý pepř, který od mikro farmářských rodin vykoupíme. Díky tomu je tak ihned zaručena čerstvost a kvalita, která se ve stejné podobě dostane i k nám, do ČR. U nás tato vakuovaná balení prochází ještě druhotnou kontrolou na stroji s optickou mechanikou – "to kdyby ruce farmáře zapomněly v balíčku třeba mravenečka". ☺

K dalšímu balení pro vás domů používáme lokálních zdrojů a obalů od českých tiskáren či skláren. Aby bylo naprosto jasné, co se v obalu ukrývá a kdo je producentem obsahu, je každé balení vybaveno číslem šarže (lot number) a datem spotřeby. 

Zda bude mít Kampotský pepř veškeré své vlastnosti je však i na vás, tedy samotném spotřebiteli. Černý, bílý i červený pepř je vhodný ke konzumaci nejdéle tři roky od samotné sklizně. V případě namletí lze černý pepř využívat po celý následující rok. Doporučujeme jej však zkonzumovat co nejdříve. U našeho lyofilizovaného pepře je nejlepší jej konzumovat do několika měsíců, jelikož si z části zachovává vlastnosti čerstvého pepře a je tedy více citlivý.

Dobrou chuť a skladujte váš pepř s láskou!

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments