💸   Kampotský pepř za 99 Kč|  Jedinečné skandinávské mlýnky|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

  Jedinečné skandinávské mlýnky

Dodávka čerstvého pepře až do domu může být chvilkou plnou voňavé radosti, ale také přináší otázku, jak naložit s obaly, ve kterých pepř dorazil. Jak jistě víte, jedním ze základních kamenů naší filosofie je udržitelnost, a proto vám přinášíme několik tipů, jak s obaly, ve kterých vám pepř zasíláme, naložit.

Na odpad s nápadem

Pepř k vám většinou dorazí v papírové krabici, našem .pepper..boxu. Pokud bychom měli skladovat všechny kartonové krabice, které během roku překročí náš práh, nejspíš bychom se doma nemohli ani pohnout, navíc většinu z nich doma ani nechceme. Naše krabice jsou však designově čisté a pevné, o Vánocích se skvěle hodí na uskladnění cukroví, zabalení dalšího dárku, nebo z nich můžete vyrábět nejrůznější výtvory dle vaší fantazie! 

Inspirovat se můžete například v práci společnosti Kartoons, která pro nás z kartonu vyrábí nejen rafinované obaly na mlýnky či náš populární pepřový gin, ale třeba také kartonové stojany na zkumavky. A pokud nápady nepřijdou, vždy můžete jako poslední možnost zvolit jednoduché třídění a dát našim obalům novou šanci v jiné podobě.

Spousta našich dárkových dřevěných dárkových sad putuje ještě před odesláním na ruční gravírování. Dřevěnou krabici, navíc s milým osobním vzkazem od vašich nejbližších, určitě nebudete chtít jen tak vyhodit! Poslouží například jako šperkovnice či na uchování vaší speciální kolekce čajů.

Nejen papírové krabice

Nápaditě experimentovat však můžete i s našimi dalšími obaly. Uzavíratelné doypack sáčky mohou posloužit pro skladování dalšího koření či bylinek, nebo do nich můžete zabalit svačinu. Sušíte ovoce? Můžete si svou zásobu sušených meruněk či jablek schovat do našeho zipového sáčku.

 Skleničky a láhve můžete uchovat na marmelády a domácí šťávy. Pokud nechcete pepř neustále plnit do našich zkumavek s korkovým špuntem, můžete je naplnit cukrem, solí, bonbony, zkrátka vším, co vás napadne. A obálky vyrobené ze speciálních drcených slupek? V nich můžete třeba poslat pohled.

Myslíme udržitelně. Co to vlastně znamená? Přečtěte si článek o tom, jak jsme se stali certifikovaným udržitelným e-shopem.

Naše planeta je plná odpadu, protože danou věc vyhodit je to nejjednodušší řešení. Stačí však zapojit trochu fantazie a obaly mohou snadno dostat druhý život. Ty naše jsou navíc ve většině případů plně kompostovatelné či recyklovatelné.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments