💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Další rok, další úžasný .pepper..gin. Opět v limitované edici a opět ve spolupráci s Martinem Žufánkem. Pokud nás znáte, víte, že dvakrát ročně pro vás pořádáme Night Shopping - noc plnou výhodných cen a dárků k nákupu. Letos jsme ji opepřili premiérou této lahve na naší .pepper..party, kde jsme představili i naše pepřové koktejly.

Ochutnejte ho, darujte jej v krabičce ze zachráněného kartonu nebo rozšiřte svou sbírku unikátních lahví. Martin dodal prvních 100 kusů, které vlastnoručně podepsal a dal nám je k prodeji.

“Je to koncert chutí a první housle v něm hraje bílý Kampotský pepř!”

Když se totiž spojí jeden z nejlepších českých lihovarníků a expert na italskou kuchyni, výsledek nemůže být jiný než naprosto dokonalý. Martin Žufánek a Matteo De Carli spolu vytvořili dokonalý gin s celou paletou chutí: slanou, hořkou, sladkou i kyselou.

Bílý Kampotský pepř otevírá chuťové pohárky, a vy si tak užijete:

  • Směs bylin, kterou vybíral italský šéfkuchař Matteo de Carli.
  • Citrusy se solným květem Fleur de Sel z kampotských salin.
  • Domácí med, který Martin dodal z vlastní zahrádky.

TIP od Martina na servírování
“Jsem zastánce klasiky. Proto piju gin čistý, nechlazený a v tomto případě se 3 kuličkami bílého pepře od pepper..fieldu.” Rád si ho ale zpříjemní i pomerančovou kůrou. 

Pokud máte raději long drinky, my vám doporučujeme přidat Double Dutch suchý tonik a plátek citronu, případně můžete koktejl ozdobit i snítkou rozmarýnu.

Proč právě bílý pepř z Kampotu
Bílý pepř má ve světě koření trochu pošramocenou pověst. Nekvalitní zpracování a loupání z nezralého černého pepře je bohužel charakteristické pro pepř velkých prodejců, kteří ho vozí na náš kontinent nesprávně vysušený, což se značně podepisuje na jeho vůni i chuti. A to je velká škoda, protože bílý pepř je něčím naprosto jedinečným, což obzvlášť platí pro pepř Kampotský.

Pravý bílý Kampotský pepř je totiž srdcem červeného pepře, ze kterého je ručně loupaný po několikadenní vodní lázni. Jakmile pak uschne na slunci, naši farmáři ho pečlivě protřídí. Jeho charakteristickou vůni i chuť nakonec “uzamknou” do vakuových obalů a pošlou k nám do Evropy. 

Vy si užijete kafr, muškátový květ, cedrové dřevo i grepfruit při každém otevření pytlíčku nebo po otočení mlýnku.

Vánoční dárek jako vypitý… vyšitý
Už předchozí edice .pepper..ginu od Žufánka se okamžitě stala bestsellerem loňských vánočních dárků. Někteří na něj dokonce museli čekat i dva měsíce. Na Vánoce ale nečekejte a objednejte si ho včas.

Nově vám totiž dáváme možnost koupit si nejen samostatnou, ale také lahev v kompletním dárkové setu. Ten obsahuje luxusní kartoons krabičku, 20 g bílého Kampotského pepře a 100 g solného květu Fleur de Sel. Pak je na vás, jestli přidáte na víko i gravírování a uděláte obdarovaným ještě větší radost.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments