💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Šampaňské mezi pepři, které s bílým pepřem, co znáte, nemá nic společného. Dodnes si pamatujeme, jak na něj reagovali nejlepší čeští šéfkuchaři: „S bílým pepřem mi sem ani nechoďte, vždyť smrdí.“ No a nakonec většina z nich bílý pepř zkusila a používá se všeho nejradši. Proč? Protože pravý bílý pepř dokonale a jemně podkresluje každé jídlo, aniž by byl přehnaně aromatický.

V čem je rozdíl mezi bílým pepřem z obchodu a naším bílým pepřem?

Klasické bílé pepře v obchodech jsou loupané z nezralého černého pepře a mají tendence zatuchat, proto je nikdo nemá rád. Pravý bílý pepř se má však loupat až ze zralého červeného pepře a díky tomu získá vlastnosti, pro které jej vyhledávají nejlepší světoví šéfkuchaři – něžně otevírá chuťové pohárky a znásobuje chutě v jídle! Proužky na bílém Kampotském pepři navíc značí, že každá z kuliček je loupána ručně, nikoliv strojem, takže si zachová maximum svých živin a chutí.

Smetanově bílé kuličky jsou opakem aromatického červeného pepře – jemná smetanová vůně s tóny cedrového dřeva a citrusů se naprosto nenápadně vkrade do jídla. První sekundy necítíte nic, ale poté se všechny chutě rozehrají v puse na maximum a i naprosto jednoduché jídlo se stane gurmánským zážitkem.

Věděli jste, jak se získává pravý bílý pepř?

Je to jadérko pravého červeného pepře, které se získává jeho namočením do vody a sloupnutím slupky.

Jak jej používat v kuchyni?

Bílý Kampotský pepř je králem, který se hodí na všechno. Nám nejvíce učaroval při grilování s tmavými masy, fantastický je namletý na sýry a sýrové pokrmy, páruje se také rád s vínem a tapas. Výborně vyladí zeleninové polévky, noky, pesta, cokoliv s bramborami, těstoviny, domácí pečivo, asijskou kuchyni či pomazánky. V české kuchyni dal nový rozměr tradičním světlým omáčkám jako je svíčková.

Bohatou zásobu receptů s bílým Kampotským pepřem najdete přímo tady, u nás na webu.

Ve vašem sáčku nebo zkumavce se vždy nachází čerstvý Kampotský pepř balený ručně nejpozději měsíc před prodejem pod naší kontrolou. V tom je náš obrovský rozdíl oproti konkurenci, který nejlépe poznáte vy – naši zákazníci, a to na chuti pepře. Právě čerstvost u bílého pepře je obzvlášť důležitá pro to, aby nezatuchal.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments