💸   Kampotský pepř za 99 Kč|  Jedinečné skandinávské mlýnky|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

  Jedinečné skandinávské mlýnky

Žádný cíl není velký, pokud se zpočátku nezdá nemožným,“ pronesl jednou vizionář Richard Brandson. Nemožný se zpočátku zdál i náš cíl vybrat milion korun na základní potraviny pro kambodžské farmáře, kteří se kvůli koronaviru ocitli na pokraji hladomoru. Díky vám se podařilo zdánlivě nesplnitelného cíle dosáhnout, a tím pomocí stovkám kambodžských rodin.

Koronavirus přináší řadu obtíží, a to především drobným živnostníkům, kteří kvůli němu nemohou podnikat. Tyto strasti však nezažívají jen lidé u nás, ale i ve zcela odlehlých koutech světa. Stejné problémy aktuální situace způsobuje i farmářům v Kambodži, od kterých odebíráme Kampotský pepř té nejvyšší kvality. Na rozdíl od tuzemských podnikatelů se ovšem tito lidé od tamní vlády nedočkají žádné záchranné sociální sítě, ani vyplácených kompenzací.

Lidé, kteří se tak již před problémy způsobenými koronavirem pohybovali na hranici chudoby, se rázem ocitli v situaci, kdy nemají ani na nákup základních potravin a celou zemí se šíří hladomor. Tomu jsme nechtěli jen nečinně přihlížet a rozhodli jsme se uspořádat crowdfundingovou kampaň na portálu Hithit. Jejím cílem bylo vybrat rovný milion korun od našich zákazníků, kteří si za svůj příspěvek mohli vybrat z množství zajímavých odměn.

Naši kampaň jsme představili v řadě médií těch největších tuzemských televizních stanic nevyjímaje a postupně jsme sledovali, jak se věci dávají do pohybu.

Vůbec největší zájem byl o limitované edice našeho farmářského pepře, rychle se vyprodaly i sety s jasanovými mlýnky na pepř či edice obsahující speciální gin. Několik vzácných přispěvatelů se může těšit i na unikátní čtyřchodové menu v Case de Carli, během kterého ochutnají důvod, proč je Kampotský pepř vyhledávaným kořením mezi Michelinskými šéfkuchaři.

Několik odvážných zájemců poletí přímo s námi až do dálné Kambodže, kterou jim zprostředkujeme tím nejautentičtějším způsobem. Vůbec největší díky však patří více než stovce těch, kteří na celou kampaň přispěli, aniž by za to jakoukoliv odměnu vůbec požadovali.

Za vybranou částku nyní nakoupíme dostatečné množství jídla pro ty rodiny, kde je to aktuálně nejvíce potřeba. Ty díky tomu budou moci přečkat toto těžké období v relativním klidu, a i nadále se věnovat pěstování toho nejlepšího pepře na světě. Vaše pomoc pomohla udržet stovky let trvající pěstitelskou tradici, kterou můžete díky .pepper..field okořenit i svůj život. Za to vám všem patří obrovské díky.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments