💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Pozvali jsme slavného italského šéfkuchaře Matteo De Carli na grilovačku - zajímalo nás, jak totiž grilují ti nejlepší. Výsledek nás překvapil! Jednoduché kombinace, pár kvalitních surovin a za pár minut bylo hotovo. Co jsme se od něj naučili?

Nečekejte a překvapte hosty před grilováním 

Ještě než jsme rozpálili gril, Matteo udělal pětiminutové carpaccio z lososa s citronem, bylinkami a červeným Kampotským pepřem - to nás úplně dostalo a první hladovce na chvíli zasytilo.

Stačí pár kvalitních surovin 

Matteo pak začal na gril pokládat neobvyklou kombinaci - chobotnici, šťavnatý kuřecí steak, velké kusy brambor, zeleninu a česnek - vše dochucené pouze kvalitní solí a Kampotským pepřem.

Domácí omáčka 

Zahoďte kupované omáčky a připravte si dopředu svoji vlastní - třeba z lyofilizovaného Kampotského pepře - je tak skvělá, že ji dámy zkoušely i s melounem, hodí se na namáčení zkrátka ke všemu! Matteo ji redukoval slivovicí, výsledná chuť byla tak víc než překvapivá.

Čerstvost

Jen maso nestačí! Udělejte jako základ fresh salát s jahodami, na něj pak položte veggie i masové varianty dle libosti hostů. Protože když grilujete jednoduše a s čerstvými ingrediencemi, tak už potřebujete jediné – finální chuť, která je pomyslnou zlatou tečkou – třeba právě čerstvě namletý pepř na čemkoliv, co dáváte na gril.

Kombinace chutí 

Sladká, slaná, kyselá, hořká – chutě spojujte, neoddělujte! Proto skvěle funguje zeleninový salát se sladkým ovocem navrch, proto se hosté rozplývají nad zmrzlinou, na kterou nečekaně namelete čerstvý červený pepř – jakákoliv chuť navíc v jídle jej pozvedne na další level – nebojte se experimentů a budete šéfkuchařem všech grilovaček!

Buon Appetito!

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments