💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Byť by se mohlo na první pohled zdát, že.pepper..field je především o pepři, ve skutečnosti jsou základy na kterých stojí daleko robustnější. Aby je bylo možné pochopit, je nejlepší pečlivě sledovat naši činnost, kterak skrze pepř naplňujeme naše udržitelné cíle a pomáháme pěstitelům pepře v daleké Kambodži.

Cest, jak se stát součástí celé naší pepřové rodiny je hned několik a čím více jich zvolíte, tím blíže nám budete. Ideální start je zakoupení některého z našich výrobků, který vám ukáže, jak moc výjimečný pepř z kambodžské oblasti Kampot vlastně je.

Vyzkoušejte klasiku v podobě sušených pepřů nebo naše speciálně upravované pepře, které bodují v nejprestižnějších gastronomických soutěžích! Smlsněte si také na některé pepřové delikatese, které vyrábíme tady v ČR pro vaše nejnáročnější mlsné jazýčky. 

Co vás letos ještě čeká?

  • Nové designy dárkových sad
  • Čokonovinky s pepřem
  • Fantastické pesto

... ale i náš rebelský nøGin. A na to se už vyplatí počkat!

To je ovšem pouze začátek. Pro vůbec nejlepší představu, co všechno se kolem nás děje, je ideální sledovat nás na některé ze sociálních sítí. Ať už dáváte přednost Facebooku či preferujete Instagram, tam všude najdete každý den informace čerstvější než právě utržený trs zelených kuliček z pepřové liány. Včetně toho, že jsme zrovna na eshop zařadili nové limitované edice, ke kterým se tak můžete dostat jako první.

Buďte u toho s námi!

Skrze tyto sítě s vámi sdílíme naše úspěchy i neúspěchy, aktuální emoce i ty nejlepší právě požádané kulinářské akce, kde mimo nás najdete celou řadu dalších neuvěřitelných projektů z celé gastronomické scény. Zároveň se také vydáváme do Kambodže, do míst, kde příběh vašeho pepře od .pepper..fieldu začíná. Proto neváhejte a začněte nás sledovat ještě dnes, ať vám nic neuteče.

Mimochodem věděli jste, že máme i krásné newslettery? Ty vás budou již po prvním nákupu provázet pravidelně novinkami, výhodami a tím nejlepším, co náš pepřový svět nabízí.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments