💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

O tom, že máme krásné dárky s Kampotským pepřem jste se možná už přesvědčili. Letošní Vánoce jsme stáli ale před velkou výzvou – co přinést našim milovaným zákazníkům, kteří už nás znají, pepří s námi a chtějí nás pod stromečkem najít i letos? Čím je překvapíme?

LAHODNÁ MÁSLA S PEPŘEM 

Jako první jsme se seznámili s Barenuts – českými výrobci 100% přírodních veganských ořechových másel – a první láska byla na světě! Vytvořili jsme společně 5 příchutí, které jsou naprostou delikatesou letošních Vánoc a zároveň lahodným dárkem pro všechny vegany. Obsahují kromě červeného Kampotského pepře hlavně autentické chutě Kambodže – ať už krémové kešu ořechy, které jsou pro tuto zemi tak typické, nebo lyofilizované mango, jehož stromečky najdete na většině kambodžských dvorků, nebo třeba voňavý kokos, který vás přenese na panenskou pláž.

ČOKOLÁDA S PŘÍBĚHEM 

Pak nás cesty osudu svedly dohromady s čokoládou HERŮFEK, tu jsme si zamilovali díky tomu, že dodržuje stejné principy, jako máme my – jen nejkvalitnější možné suroviny, přímo od pěstitele, bez přidaných látek, a navíc s fair trade značkou v organické podobě. Nejkvalitnější čokoláda jako dárek k Vánocům? A co když bude s nejkvalitnějším pepřem světa? Darujte naši bílou, mléčnou nebo tmavou tabulku čokolády a mějte sladké Vánoce, které ucítíte díky pepřovému dojezdu na jazyku ještě dlouho! Ideální dárek pro gurmány, ale zároveň pro celou rodinu – náš společný příběh s čokoládou HERŮFEK je vykreslen na obalu samotném – kdo nás pozná, jak utíkáme mezi slony?

Vyzkoušejte také čokoládové koule od Steiner & Kovařík, kteří s námi sice nejsou od samého začátku, ale o to více nás naše spolupráce baví a těší!

PEPŘOVÝ ALKOHOL

Luxusní gin k Vánocům, nebo třeba výběrové pivní speciály – více unikátní dárek byste letos těžko hledali. Náš limitovaný .pepper..gin, který jsme vyrobili s Landcraft v počtu 999 lahví, v sobě obsahuje to nejvíce autentické z Kambodže. Nestihli jste ho? Nevadí, ještě zbývají další druhy pepřového alkoholu a vymýšlíme pro vás stále další! Je to totiž skvělý dárek pro milovníky kvalitního alkoholu a také parťák vánočních svátků i Silvestra, kterého si opravdu zasloužíte!

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments