💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Jemnost kakaových bobů z Jižní Ameriky ve spojení s trochou štiplavé chuti z Kambodži, přesně tak by se daly popsat delikatesní čokolády, které pro vás připravujeme ve spolupráci s čokoládovou manufakturou Herůfek. S tou sdílíme nejen vášeň pro dokonalé chutě, ale také filosofii pomáhat skrze naši práci lidem na druhé straně planety.

Fair trade s čokoládovo-pepřovou příchutí

Pokud budete listovat naším sortimentem, určitě nepřehlédnete čokolády s namletými pepřovými zrny. Tuto delikatesu jsme si pro vás připravili s Jitkou a Michalem Herůfkovými, kteří se věnují výrobě čokoládových dobrot téměř deset let. Přes počáteční peripetie s hledáním těch správných bobů se jim nakonec podařilo objevit pravý kakaový poklad z Belize, Guatemaly a také Dominikánské republiky.

Podobně jako my, i Herůfkovi odebírají kakaové boby rovnou od tamních farmářů, které následně zpracovávají ve své čokoládové manufaktuře v jihomoravské Čejči. Nápad kombinovat náš Kampotský pepř s čokoládou jsme nosili v hlavě už dlouho, a když jsme se o Herůfkových a jejich cestě dozvěděli, neváhali jsme ani vteřinu.

Červený pepř s čokoládou je spojení, které dokonale funguje

Herůfkovi patří mezi ty výrobce, kteří se rozhodně nebojí zajímavých experimentů, a proto nebylo vůbec těžké domluvit se na vzájemné spolupráci, jejímž výsledkem jsou tři různé druhy delikátních čokolád. Čokolády jsou už na první ochutnání tak fantastické, že jsme je vyrobili doslova lusknutím prstu.

Tmavá čokoláda v kombinaci s červeným Kampotským pepřem přináší s každým ulomeným kouskem výlet do hluboké exotické džungle mezi divoké pepřové liány a kakaovníky.

Mléčná čokoláda s pepřem nám svou jemností připomíná, jak sladký dokáže život být. Co by to však bylo za život, bez trochy vzrušení. Proto jemnost této čokolády doplňujeme o červený pepř, který mléčný požitek doplňuje o nečekaně rafinované, syté tóny pepře.

Velké finále představuje čokoláda bílá. Po vložení kousku bílé čokolády do úst se rozpoutá malá symfonie sladkých tónů doplněných o ovocně ostré pepřové nuance, které u běžné čokolády rozhodně nečekejte. A malé tajemství - u nás to tato bílá čokoláda vyhrála!

Už jste ochutnali? Která je ta vaše nej? ☺

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments