💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Už nemusíte chodit do baru - my přivezeme bar k Vám! Jako jedni z prvních v ČR Vám přinášíme luxusní míchané drinky, jako byste byli v jednom z nejlepších barů v New Yorku. Naše RTD koktejly jsou “ready to drink”, tedy už hotové a předmíchané pro Vaše pohodlí.

V každé láhvi o objemu 350 ml na Vás čekají až 4 porce silného drinku namíchaného od barmana Marcela Jinocha - ať už si je užijete doma, na pikniku nebo budou jedinečným dárkem. Protože stačí mít led a můžete si přiťuknout.

Gimlet s bílým Kampotským pepřem

Kdo řekl, že koriandr patří jen do jídla? Gimlet na ginovém základu, který voní jako kambodžské tržiště. Spousta ginu, infuzovaného čerstvého koriandru a sladkého kokosu, vše doplněno o chuť italských bio citrusů díky Circular citron od Landcraft.

Dokresleno bílým Kampotským pepřem, který velmi jemně doplňuje všechny asijské chutě. Přiťukněte si drinkem s 23,4 % alkoholu.

Manhattan s červeným Kampotským pepřem

Pouze kvalitní whiskey, angostura z bylinek a koření a syrup z červeného Kampotského pepře. Nádherný, silný, klasický drink, který má dlouhý dojezd a největší pikantnost. Krásnou tečkou celého manhattanu je Turmut Landcraft - vermut z třešňového sudu, díky kterému je drink nádherně provoněný a chuťově bohatý. Dopřejte si sklenku s 25,3 % alkoholu.

Margarita se zeleným Kampotským pepřem

Sofistikovaná absinthová margarita se zeleným Kampotským pepřem a Landcraft březinkou. Druh koktejlu, který se nepodobá ničemu, co jste doposud na baru ochutnali. Tequila spolu s absinthem tvoří silný základ, který nádherně doplňuje sladké agáve, slanost a pálivost čerstvého zeleného Kampotského pepře a drsná Březinka, která v sobě ukrývá bezinku a březovou mízu. Odvažte si dát si s 25,6 % alkoholu.

Inspiraci pro tuto vytříbenou řadu míchaných nápojů máme z našich cest po USA. Ale za jejich vznik patří velké díky těm nejpovolanějším, se kterými jsme spojili síly - barman Marcel Jinoch a řemeslná palírna Landcraft.

Marcel v New Yorku míchal 6 let koktejly ve slavném Le Pavillon známým celebritám jako Angelina Jolie, Jeff Bezos nebo Taylor Swift a na české barové scéně je díky tomu velmi známý, protože přináší nové trendy z NY i k nám.

Ondru, Petra a Janu z Landcraftu už znáte - mají na svědomí náš první limitovaný .pepper..gin. Teď se nám postarali nejen o produkci koktejlů, ale v každé lahvi se navíc ukrývá jeden z jejich ikonických destilátů, likérů či turmutů, které ručně zpracovávají v jejich zahradách v Tursku.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments