💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Léto je tu a s ním se pomalu, ale jistě rozbíhá i svatební sezóna. Ať už jste byli letos pozváni jen na jednu svatební událost, nebo vás čeká maraton plný bílých šatů a veselí, rozhodně budete muset vyřešit, co svatebčanům darujete jako svatební dar. A to může být pro někoho velmi náročný úkol.

Co darovat, abyste svatebčanům vyjádřili svou radost z jejich velkého životního okamžiku a zároveň tím nezruinovat vlastní rodinný rozpočet? Pokud znáte svatebčany dobře, nejspíše budete hned vědět, co jim udělá radost. Jak ovšem vyřešit svatební dar v momentě, kdy si tak úplně nejste jisti?

V takovém případě je dobré darovat něco praktického, co udělá radost a využije se. Rovnou zapomeňte na drobné spotřebiče, jako je mixér či vysavač. Ty jsou sice praktické, ale mnoho radosti v nich ukryto není. Na celou věc je potřeba jít od lesa, a darovat dárek s kapkou originality, luxusu i praktičnosti.

Všechna tato kritéria na perfektní svatební dar splňuje prémiový pepř, dovážený až z dalekého Kampotu v Kambodži. Ten nabízíme v luxusním dárkovém balení, díky kterému budou svatebčané vidět, že vám na nich skutečně záleží a s výběrem dárku jste si dali práci.

Pepř je navíc jedním ze základních kamenů každé kuchyně, a tak se rozhodně nestane, že by zapadl mezi další fádní dárky, které budou doma novomanželům zabírat místo. Prémiový pepř si rádi okamžitě zařadí do vybavení své kuchyně, zejména, pokud přidáte i některý z našich vysoce kvalitních mlýnků, díky kterému budou moci s nejlepším pepřem světa okamžitě vylepšovat své pokrmy.

Nezapomeňte navíc sdělit novomanželům, že se jim do rukou dostal pepř, který pomáhá farmářům, kteří jej vypěstovali, a tak ve finále váš nákup udělá radost nejen novomanželům, ale i v daleké Kambodži.

No a pokud jste samotná nevěsta či ženich, tak naše pepře se krásně vyjímají i jako malá pozornost pro hosty na svatební tabuli. Nebojte se nám napsat a připravíme Vám svatební dárečky pro hosty na míru!



Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments