💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Ať už chcete potěšit ženu svého života, svou maminku, kamarádku nebo jen známou, je zapotřebí se nad dárkem pořádně zamyslet. Kdo by chtěl darovat fádní věc bez větší hloubky? Jenže jaký by originální dárek pro ženu měl být? Vsaďte na citlivost dam, i zálibu v luxusu, jejich smysl pro praktičnost, lásku k vaření a rozdávání radosti skrze talíře s dokonalým jídlem.

Pokud si říkáte, že takový originální dárek pro ženu, odpovídající všem těmto kritériím, snad ani nemůže existovat, jste na omylu. Kampotský pepř plní všechna do posledního puntíku. Jedná se exkluzivní pepř pěstovaný v daleké Kambodži, kde na pepřových liánách dozrávají pepřová zrna, která jsou následně sklízena a sušena stejným způsobem, jako tomu bylo před stovkami let.

Od drobných farmářů tato pepřová zrna vykupujeme na přímo a máme tedy jistotu, že za svou práci dostávají náležitou odměnu, a mohou tak své děti poslat do škol, případně jim zajistit zdravotní péči.

Pepř, který pěstují, dosahuje po chuťové stránce takových kvalit, že s ním vaří i špičkoví kuchaři ověnčení michelinskými hvězdami. Díky tomu dokáže Kampotský pepř pozvednout úroveň každého uvařeného jídla na zcela nový level a z každé kuchařky udělá vládkyni kuchyně.

My u nás navíc pepř balíme do obalů, které podtrhují jeho naprostou výjimečnost. Přitom však myslíme na udržitelnost, a tak dárkem rozdáte radost, aniž byste jakkoliv zatěžovali planetu. A pokud chcete udělat skutečně velký dojem, nezapomeňte k pepřům přidat také některý z našich mlýnků s dokonalým mlecím mechanismem, který se bude vyjímat v každé kuchyni. Originální dárek pro ženu již máte vyřešený, nyní už jen stačí zajít do květinářství a jste připraveni.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments