💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Co si budeme nalhávat, vybírání toho správného dárku může být pořádným oříškem, ať už danou osobu dobře znáte či nikoliv. U pánů to navíc platí dvojnásob. Pokud se jich zeptáte, co by jim udělalo radost, většinou odpoví, že už všechno mají a nic nepotřebují. A v případě, že nic závratného nedostanou, zírají s překvapením a značnou rozladěností. Jsou zkrátka někdy trochu jako malé děti. A to je stopa, které byste se měli držet.

Děti si rády hrají a v mužích se ona hravost povětšinou drží až do pozdního věku. Proto je dobré darovat takový dárek, se kterým budou moci experimentovat, hrát a dělat radost lidem ve svém okolí. Rovnou však zapomeňte na LEGO či autodráhu. Možná byste bodovali, ale před ostatními byste mohli muže ztrapnit. Na originální dárek pro muže je potřeba jít s fištrónem.

Jedno z mála míst, kde muži odhazují svou dospělou tvář a nechávají promlouvat chlapce uvnitř sebe, je to na gauči u herní konzole, dílna nebo kuchyně. Pokud nechcete podporovat jejich čas u televize či počítače a vrtačkám rozumíte, je ideální pohybovat se tam, kde máte pevnou půdu pod nohama.

I zde se ovšem skrývá jedno úskalí. Originální dárek pro muže do kuchyně by měl být ryze mužský. Hrncem nenadchnete, ale pořádným japonským nožem ano. A podobnou radost udělá i pěkně ostrý pepř. U nás najdete ten nejlepší na světě, dovážený až z kambodžského Kampotu, kde se pepř pěstuje prastarými metodami, zcela udržitelným způsobem.

Nákupem tohoto pepře navíc podpoříte tamní farmáře, jejichž životní úroveň se i z důvodu vykořisťování značně liší od té naší. Váš/ Nákup jim pomůže posílat děti do školy, dopřát jim zdravotní péči a třeba se i podívat mimo svou rodnou vesnici do dalších částí nádherné Kambodži. Pepř z Kampotu je tedy zcela originálním dárkem pro muže, a to zejména, pokud přidáte i některý z našich skvělých dřevěných mlýnků s vytříbenou mlecí technikou.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments