💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Doba covidová zavřela většinu z nás na nějaký čas doma. Zjistili jsme, že naše okolí se dělí na dva druhy „domácích pracovníků”. Ti první vstanou, obléknou se, případně se i nalíčí, jako kdyby šli do práce, a takto upravení usednou ke svým notebookům. A pak je druhý typ, kteří rychle vymění pyžamo za domácí tepláky a zcela rozcuchaní s ještě nedopitou kávou usedají ke svým strojům pět minut před začátkem porady. Do které skupiny patříte vy?

Člověk má doma mnohem více času na experimenty - a to i při vaření

Ať tak či onak – jedno se téhle zvláštní době musí nechat. Člověk najednou dojíždí jen z postele k pracovnímu stolu, díky čemuž má podstatně více času. My se rozhodli tento čas využít produktivně a směle se pustili do gastro pokusů na vyšší úrovni.

Než jsme prozřeli z pepřového šálení, používali jsme pepř, který jsme zrovna měli doma. Jakmile jsme však náš „domácí” pepř nahradili bílým Kampotským pepřem, povýšilo jakékoliv naše jídlo z „výborné“ na „vstupenku do gastronomického nebe“. A pak už nám nebylo pomoci – brali jsme pepř po pepři a zkoušeli, co udělá Kampotský pepř s rybou, naší oblíbenou pomazánkou a jak se na něj bude tvářit hovězí. Asi vás nepřekvapí, že výsledek byl vždy famózní.

Využijte nastalé situaci a experimentujte! Ať už sami, s partnerem, rodinou či přáteli, dochuťte své oblíbené recepty Kampotským pepřem a pozvedněte je na novou úroveň. Odměnou vám bude nejen spokojené bříško a nezapomenutelný chuťový zážitek, ale i to, že s každým otočením mlýnku děláte svět o špetku lepším.

Kampotský pepř totiž vykupujeme výhradně od farmářů, kteří jsou pro nás už něco jako rodina. Sdílí s námi v této nelehké době své starosti, protože kvůli koronaviru zůstali odříznuti od světa a od turistů. Proto když zakoupíte náš Kampotský pepř, uděláte radost nejen sobě nebo svým blízkým, ale také našim farmářům, kterým tak dáte najevo, že jejich úsilí nepřichází vniveč!

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments