💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Stali jsme se hosty jedné z nejsledovanějších internetových televizí v ČR, která získala nejedno ocenění za svou zpravodajskou a publicistickou činnost v divácké anketě Křišťálová lupa. Prošli jsme drsným sítem a odpověděli na všechny zvídavé otázky reportéra Michaela Rozsypala. Obhájili jsme náš Kampotský pepř jako ten nejlepší na světě? Jak jsme se z 12 farmářských rodin dostali na aktuální číslo 203 rodin, které jsou pod našimi křídly? A kdo v Kambodži na všechno dohlíží, když jsme zrovna na druhé polovině světa? Poslechněte si náš rozhovor v DVTV, který patří mezi ty nejsledovanější v posledních týdnech.

Nebudeme vám lhát, když přišlo pozvání do DVTV, měli jsme obrovskou radost. Do této televize není pozván zdaleka každý – i pro nás je to zpětná vazba, že v Česku naše práce opravdu něco znamená a že má světový dopad. Proto jsme neváhali a pozvání přijali. 

„Trochu drze jsme přišli za prezidentem Asociace Kampotského pepře v Kambodži a řekli jsme mu, co máme v plánu. První rozhovor s ním byl hodně odměřený, ale pak se úplně proměnil a rozzářil,“ popisuje David začátky s projektem .pepper..field. „Na začátku byla situace složitá i kvůli tomu, že hranice byly téměř uzavřené – je to logické po tom všem, čím si Kambodža prošla,“ vzpomíná Klára. 

Souhlasíte s Klárou a Davidem, že i v dnešní době má kvalitní pepř cenu zlata? ☺ Pusťte si celý náš rozhovor:

Ačkoli jsme už několika rozhovory pro rozličné televizní kanály prošli, tentokrát to bylo jiné a musíme přiznat, že nás zachvátil i lehký pocit nervozity. Opravdu jsme v DVTV! O to více nás těší, že se náš rozhovor těší takové oblibě. Děkujeme vám všem za vlnu vyjádřené podpory v komentářích a na sociálních sítích. Jsme pyšní na naší úžasnou .pepper..family, kterou ve vás máme.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments