💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

S novým rokem se neodmyslitelně pojí i některá předsevzetí, mezi kterými se často objevuje cíl zhubnout na požadovanou váhu. Spoustu lidí proto zamíří do fitness center, koupí si permanentky do bazénu, pomůcky na cvičení v pohodlí domova či nové boty na běhání. Jenže pohyb je jen součástí úspěchu. Aby se tělo začalo tukových zásob zbavovat efektivně, je zapotřebí změnit i jídelníček a zařadit do něj takové ingredience, které s hubnutím pomohou. Jednou z nich je i pepř, respektive látky v něm obsažené, které dovedou pořádně nakopnout metabolismus i imunitu.

Pokud se snažíte shodit přebytečná kila, je nutné do svého života zařadit nejen dostatečnou pohybovou aktivitu, ale také kvalitní jídelníček. Některé statistiky říkají, že ten je až 70 % celého úspěchu. Rychlost spalování tukových zásob navíc můžete ovlivnit i jednotlivými ingrediencemi, přičemž velmi efektivní je v tomto ohledu pepř.

Ten v sobě obsahuje látku piperin, který způsobuje nejen charakteristickou palčivost pepře, ale také ovlivňuje některé procesy probíhající v našem organismu. Tato látka způsobuje prokrvování sliznic, což má za následek efektivní podporu imunity a zároveň nakopnutí metabolických procesů v těle.

Piperin zároveň podporuje tvorbu potřebných kyselin v našem žaludku, což pozitivně ovlivňuje proces trávení. Zároveň se tak efektivně z přijímané potravy uvolňují potřebné živiny a v neposlední řadě také pomáhá uvolňovat toxiny z těla, což opět podporuje proces hubnutí.

Dobré je volit takový pepř, který má skutečně vysoký podíl piperinu. Tedy pepř pěstování bez chemického ošetření, tradičními postupy a u kterého je maximálně zachovávána jeho čerstvost.

Ideální je takový pepř kombinovat s kurkumou, která dokáže jeho účinky násobit. Piperin si můžete dopřávat prostřednictvím pepře v jídle, případně vyzkoušet náš ginger shot, který v sobě kombinuje sílu černého pepře, kurkumy a navrch přidává mocnou sílu zázvoru, díky které si na vás v tomto nevlídném počasí nepřijde žádný bacil.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments