💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

14. únor bývá již tradičně označován jako svátek všech zamilovaných, kteří si v tento den navzájem odhalují své city a vyměňují nejrůznější dary. Jak se říká, láska prochází žaludkem, takže pokud chcete své drahé polovičce opravdu dokázat, jak moc ji milujete, máme pro vás originální způsob. 

Láska nosí sytě červenou barvu

Není totiž lepšího vyznání lásky než uvařit perfektní jídlo s tím nejlepším pepřem na světě. Ale pozor, nebyl by to ten správný Valentýn, pokud by se nejednalo o speciální druh sytě rudého pepře s plamennými tóny odpovídající žáru vaší lásky.

Tmavě červený pepř z Kampotu je specialitou a bez nadsázky jej můžeme přirovnat k výběru z hroznů. Plody pepřovníku se v tomto případě sbírají v momentě, kdy je pepř opravdu perfektně zralý. Po sklizni a pečlivé selekci těch správných zrn se plody suší na slunci, kde získávají svou charakteristickou červenohnědou kresbu. Je to tak vybraná selekce těch nejlepších kuliček červeného Kampotského pepře.

Aroma sušeného ovoce a vonných tyčinek. Překvapí však svým širokým využitím

Podobně jako žíhaná barva je nezaměnitelná i jejich chuť, která má nádech sušených brusinek, je květinová a silně ovocná. Tato zrna jsou perfektní do krémových omáček, jejichž jemnosti dodají správný říz, ale zároveň v nich vytvářejí velmi zajímavou mozaiku. Hodí se také k pečeným a uzeným rybám a k bílému vínu. Vyzkoušeli jsme jej také s mořskými plody či zeleninou a oproti klasickému červenému Kampotskému pepři nás překvapila zesílená chuť a aroma.

Proč tedy nepřichystat právě na Valentýna perfektní menu, které si oba užijete v mihotajícím se světle zapálených svíček, které naladí tu správnou atmosféru. Díky svým schopnostem vám pepř příjemně rozproudí krev v těle, což není na valentýnský večer nikdy k zahození. 

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments