💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Začít do Evropy dovážet Kampotský pepř jsme se rozhodli proto, abychom pomohli tamním farmářům a světu ukázali jedinečnou chuť tohoto pepře. Na samém počátku by nás však nikdy nenapadlo, že budeme jednou s prezidentem tamní asociace KPPA vymýšlet zcela vlastní produkt, ve kterém jsme spojili to nejlepší z Kampotu.

Fermentovaný Kampotský pepř v solném květu

Chuť klasického sušeného pepřového zrna u nás zná každý, jak ovšem chutná čerstvě utržený zelený pepř z liány, fermentovaný starou tradiční japonskou metodou, to už ví málokdo. Respektivě z široké komunity našich farmářů toto tajemství zná jen prezident KPPA, jehož rodina si recepturu uchovává po staletí. Díky jeho kvalitním zrnům z farmy, pečlivé práci jeho rodiny a preciznímu vakuování přímo v Kambodži, tak vznikl jedinečný fermentovaný Kampotský pepř: President Edition – navíc s jednou novou certifikací - BIO.

Tajemství jeho čerstvosti spočívá v soli přidávané k čerstvým pepřovým zrnům. Aby byla chuť co nejautentičtější, náš fermentovaný pepř je konzervován pomocí mořského solného květu, taktéž sbíraného v Kampotu. Čerstvý pepř v biokvalitě se ihned po utržení mísí se solí, fermentuje a v Kambodži je okamžitě i vakuován.

Delikátní, ale stále intenzivní prožitek

Díky tomu se nám podařilo vytvořit produkt, který obsahuje ono charakteristické aroma pepře doprovázené citrusy a květinami. Zpočátku jemná chuť se na jazyku rozvíjí do štiplavého ohňostroje, který vás zanese tisíce kilometrů daleko, do domova Kampotského pepře, mezi tamní farmáře, slony a sluneční paprsky ☺ Nebojte se, fermentace způsobuje také to, že tento pepř je mnohem jemnější a lahodnější, tudíž jej můžete zobat jen tak či se nebát jím posypat třeba vaši ranní omeletu.

Toto malé fermentované pohlazení můžete využívat ve své kuchyni a fantazii se přitom meze nekladou. Kombinujte jej s tmavým masem, zpestřete s ním i maso světlé a také ryby. Nebojte se jej vyzkoušet v těstovinách, nebo z něj připravit delikátní pesto. A rozhodně vás nezklame ani v omáčkách či kari!

Nebudeme se mýlit, pokud řekneme, že si fermentovaným pepřem můžete zpestřit kterékoliv jídlo, včetně sladkých kynutých knedlíků se švestkou a mákem – ano, i tento experiment jsme měli a nestačili jsme se divit!

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments