💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Kdo rád mlsá, určitě již zná naše delikátní oříšková másla, která dáváme dohromady ve spolupráci s Barenuts, producenty těch nejčistších oříškových másel z prémiových jader ořechů. Společně vymýšlíme stále nové kombinace, přičemž ta poslední, šestá, má vyloženě pohádkovou chuť.

Jako na růžovém obláčku

K základu z kešu a jemných makadamových ořechů jsme přidali bio bílou čokoládu z kakaového másla získávaného z organických kakaových bobů. Další nezbytnou surovinou je náš jedinečný červený Kampotský pepř získávaný ručním sběrem těch nejzralejších červených kuliček. Je to delikatesa, která nejednoho překvapí svou nasládlou chutí a typickými ovocnými tóny.

Voňavý šmrnc dodala bio bourbonská vanilka. A to nejlepší na závěr. Do tohoto máslíčka jsme přidali také pestrobarevné dračí ovoce, jehož chuť můžeme přirovnat k dalším exotickým plodinám, jak jsou některé druhy sladkých melounů nebo kiwi.

Proč dračí ovoce?

Ovoce známé také jako pitahaya je jedno z nejkrásnějších ovocí na světě, plné barev a různých textur. Dračím ovocem není nazýváno proto, že by jakkoliv pálilo či štípalo, ale pro svou slupku, která skutečně připomíná rudé dračí šupiny. 

Dračí ovoce je plné vitamínů, obsahuje také železo, vápník a fosfor a pyšnit se může vysokým obsahem antioxidantů, které zabraňují stárnutí organismu, a dokonce někteří vědci zkoumají jejich protinádorové účinky. Kvalitní oříšková másla jsou zase cenným zdrojem zdravých tuků bez přítomnosti cholesterolu. Dohromady tvoří perfektní tandem vhodný například k mlsání bez výčitek nebo k doplnění správných nutričních hodnot do vašeho jídelníčku.

Dračí ovoce je pro nás symbolem exotických kambodžských tržišť, která milujeme a na kterých my sami, pokud jsme v Kambodži, nakupujeme. Byla jen otázka času, než se u nás toto veselé střapaté ovoce objeví! 

Díky jeho úžasné pestrobarevnosti nabarvilo i naše nové oříškové máslo na růžovo, a vám takto může vybarvit celý den. Jak moc dobře chutná si totiž můžete ideálně vyzkoušet například u ranní tabule v kombinaci s cereáliemi, na lívancích či se sladkým pečivem.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments