💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

To nejlepší jídlo na světě uvaříte jen a pouze z čerstvých surovin, a přesně takové suroviny naleznete na Scuku, online platformě, kde své zboží nabízejí menší lokální farmáři a další producenti. Nově mezi nimi najdete i nás, protože když už si kupujete kousek kvalitního hovězího, přeci jej neznehodnotíte nekvalitním pepřem.

Nakupování na Scuku přináší celou řadu výhod. Zaprvé podpoříte lokální producenty, o kterých možná kolikrát ani netušíte. Tím nakopnete lokální ekonomiku a potvrdíte jim, že dřina, kterou do svého řemesla vkládají, za to stojí. 

Bio kvalita a bez chemie

Zároveň se vám na stůl dostanou potraviny dosahující podstatně vyšší kvality než ty, které najdete v supermarketech. Většina produktů totiž dosahuje biokvality, k jejich ošetřování nebyly použity žádné chemické přípravky, a také procesy následného zpracování jsou podstatně šetrnější než v klasických potravinářských závodech či masokombinátech.

Paleta produktů, které na Scuku naleznete, je skutečně široká. Bez problému zde seženete maso, zeleninu, ovoce, pečivo, trvanlivé potraviny, alkohol, ale třeba i kosmetiku či věci do domácnosti.

Kde nás najdete?

Nás najdete v sekci koření, kam jsme přinesli všechny druhy pepře, které naleznete i na našem e-shopu. Dále zde objevíte naše delikátní Kampotské solné květy sbírané z hladiny mořských salin z těch nejčistších vod Kambodži a nechybí ani naše specialitka v podobě pepřového piva, které má vždy ten správný říz.

Náš pepř ve spojení s lokálními potravinami pozvedne vaše kulinářské umění a odtajní vám krásu vaření z čerstvých surovin. Zkuste svůj jídelníček přizpůsobit sezónní nabídce na Scuku a uvidíte, že vám bude chutnat daleko více než při vaření z často unavených a ošizených potravin ze supermarketů. Náš Kampotský pepř vám navíc pomůže vytáhnout z vašeho jídla to nejlepší a udělá z něj opravdovou delikatesu.

Seznamte se s celou nabídkou Scuku sami, nebo se rovnou podívejte na naše produkty.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments