Není pepř, jako pepř

Pepř zná každý z nás, využíváme ho běžně v kuchyni, ale přemýšleli jste někdy o tom, že není pepř, jako pepř? Pepř stejně jako každá další surovina může mít několik druhů či jakostí. Náš Kampotský je považován za nejlepší na světě, využívají ho šéfkuchaři z celého světa a nedají na něj dopustit. Mnohem víc se o něm rozpovídali David a Klára, naši zakladatelé, kteří byli hosti v rozhovoru Patricie Strouhalové v Radiožurnálu.
"Objednávala jsem už dvakrát, vše bylo doručeno v pořádku, s milým osobním vzkazem uvnitř krabice. Objednané mlýnky ( české ručně vyráběné z masivního jasanu ) jsou nádherné, perfektně melou. Pepře nádherně voní a skvěle chutnají. Prostě to nemá chybu."
Cibébka
"Dobrý den. Již máme doma druhou zásilku a naši spokojenost nelze vyjádřit jedním slovem. Jsme velmi spokojeni. K ještě většímu potěšení z Vašich produktů přispěla i reportáž v Objektivu na ČT1. Pokud nám dovolí opět cestovat, už víme, kam chceme ... :-) Ať se Vám daří!"
Romana
"Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!"
Hana