💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Pamatujete si, co jste dělali 14. 9. 2023? My na to jen tak nezapomeneme. Pro naše zákazníky jsme na eshopu připravili Night Shopping - noc plnou slev a výhod, kterou spouštíme dvakrát ročně. Navíc jsme uspořádali ještě .pepper..party v pražských Holešovicích pro naše obchodní partnery, spřátelené značky, novináře, šéfkuchaře a influencery, kteří tak mohli zažít Kambodžu všemi smysly

Kulička po kuličce, .pepper..coin k .pepper..coinu

Všichni pozvaní mohli poznávat Kampotský pepř pěkně zblízka, zažili skutečnou pepřovou farmu, zkusili si přebírat pepřové kuličky, voněli k nim a hádali jejich barvy, hledali je a sbírali. Podobně jako naši farmáři a farmářky v Kampotu. Kuličky sbírali ve formě .pepper..coinů - pepřových penízků, za které pak nakupovali v našem .pepper..marketu zboží od pytlíčků Kampotského pepře až po novou lahev Žufánka. Ale mohlo se i smlouvat jako na pravém kambodžském tržišti!

Projděte si s námi celý večer, který začal už ráno.

9:00
Harmonogram je jasný, začínáme vyklízet a přestavovat holešovický Chapter.
Hledáme místo pro 3 .pepper..bary a 7 .pepper..pointů s pepřovými aktivitami.

10:00
Přijíždí květiny.
Floristi z Lupen & pupen dostali “jednoduché” zadání - udělat z mobilních schodů pepřové pole.
“Vypadá to skoro jako v Kampotu.”
“No úplně jako v Kampotu!”

11:00
Stříháme, lepíme a dekorujeme.
Přijíždí osvětlovači. Krásné světlo je základ každého večírku, prostor probarví nádherné tóny fuchsiové barvy a svítivě zelené v okolí farem a kambodžských stanovišť.

12:00
Přijíždí pepřové dárky pro hosty. Začínáme chystat .pepper..market. 

13:00
“To né,” vyhrkne Klára. “Kambodžanka Nien nemůže přijet!”
Naše kambodžská kamarádka měla stát na .pepper..farmě, v srdci celého večírku. Nepřijela kvůli rodinným záležitostem, ale tak to prostě v Kambodži chodí. Rodina na prvním místě.
Bojová porada.

14:00
Přišel kamaráda a náš dnešní moderátor Jirka Hilgart
.pepper..beer point z Pivovaru PROUD staví nádherný modrý výčep na ploše 2 x 4 metry.

15:00
“Ten bar pro Žufánka vypadá fakt dobře.” .pepper..bar na představení nové limitované edice nám vyráží dech.
Přijíždí pepřový catering.

16:00
“Tak jsme tady!”
Celý .pepper..tým je na místě a spoluzakladatelka Klára každému popisuje, jak bude celý večer probíhat. Každé stanoviště má na starost někdo z našich kolegů a cíl je jasný:
“Všichni si to musí užít. Včetně nás!”

18:00
“Vítejte!”

Naše office manažerka Eliška vítala svým krásným úsměvem hosty u guestlistu celou noc.

Hudební doprovod dělal náš kolega Lukáš, kterého znáte ze zákaznické linky. Ve volných chvílích je DJ, proto volba na toho nejlepšího .pepper..DJ byla jasná! Prostor rozehrály exotické tóny asijských beatů, které dolaďovaly skvělou atmosféru celou noc.

Kolo štěstí .pepper..whee! se točilo, dokud mohlo. Vzala si jej za své naše nová manažerka interních procesů Marťa - návštěvníci si tak mohli vytočit třeba položku “na panáka s Davidem” - spoluzakladatelem, který se hostům a partnerům věnoval celý večer (nejen) na baru.

Největší vzrušení panovalo u třídění pepře na stanovišti .pepper..sorting - všem to šlo skvěle rukama i hůlkami. Toto stanoviště měl na starosti náš finanční ředitel Teddy, který dohlížel na třídění se stejnou precizností, jako u farmářů v Kambodži.

Stanoviště .pepper..test na rozpoznávání pepře dle vůně si vzal pod svá křídla náš grafik Tom, který byl v Kambodži naposledy v lednu a bavil všechny historkami z cest.

Kvízová stanoviště .pepper..quiz měla v rukou Šárka, kterou znáte z festivalů, stará se o restaurace i obchod. Otázky byly nejen edukativní, ale také zábavné. Vy jste se tak mohli hravou formou dozvědět všechno o farmaření i svatbách v Kambodži!

Naše Lucka, která je s námi od založení .pepper..field a věnuje se už několik let eventům, byla na koktejlovém .pepper..baru, kde jsme jako welcome drink servírovali naše ready to drink pepřové koktejly od Marcela Jinocha a Landcraft. 

No a ve víru večírku jste mohli třeba u .pepper..marketu potkat také Aleše. Ne nadarmo dostal v .pepper..field marketingu funkci oddělení zábavy, které mělo celou tuto krásnou akci na starosti!

Zábava začala, fronty se tvořily, noc protkaná rozhovory se zajímavými hosty, které jsme živě streamovali na náš Facebook a Instagram, ubíhala neuvěřitelným tempem. Dorazilo mnohem více lidí, než jsme čekali a atmosféra byla parádní. Promítali jsme pepřový film z našich farem, bavili se s moderátorem a představovali každé ze stanovišť.

I ti, co se tvářili, že jen pozdraví, dají si skleničku a zase půjdou, nakonec horlivě sbírali .pepper..coiny. V jeden moment byly u všech stanovišť tlačenice. A i když došlo jídlo, všichni zůstávali, protože si hráli, bavili se nadšeně na sebe pokřikovali, co všechno se právě dozvěděli. Mezi nimi procházel náš nový pomocník z balícího týmu, Tobiáš, a přiložil pomocné ruce k baru i cateringu.

Snad nikdo neodešel s prázdnou. A pokud přece jen bez pepřové dárku, tak s dobrou náladou nebo hezkou fotkou z našich fotokoutků. Dámy možná také s trikem .pepper..woman, které na ně čekalo na převléknutí na toaletách zdarma. To aby nás - členů pepřové rodiny - bylo ještě více. Děkujeme! Bylo to krásné, nezapomenutelné a milé až do konce!

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments