💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Je libo nevšední gurmánský zážitek, který jen tak někde nenajdete? Přesně to vám servírujeme s našimi exkluzivními oříškovými másly .pepper..nuts, která vyrábíme z jader těch nejchutnějších BIO ořechů. Všechna naše pepřová másla jsou 100 % vegan a bezlepková, takže tvoří ideální základ pro zdravou snídani, kterou budou milovat skutečně všichni a bez výčitek. 

Inspirace z dalekých cest

Každou příchuť jsme ladili tak, aby nám co nejvíce evokovala chutě Kambodži. K ořechovému základu, který je tvořen buď z pistácií, pražených královských mandlí či kešu oříšků proto přidáváme další vybrané ingredience. Mezi nimi najdete například exotické mango, jemný kokos, výjimečnou pravou Bourbon vanilku z Madagaskaru či lyofilizované maliny s tou nejlepší BIO čokoládou získávanou z kvalitních kakaových bobů.

Tou nejdůležitější ingrediencí je ovšem Kampotský pepř. Konkrétně k oříškovým máslům se díky svému výraznému ovocnému aroma nejvíce hodí lahodný červený pepř. S delikátně nasládlou a intenzivní chutí skvěle harmonizuje se všemi přidávanými ingrediencemi.

Nejenom k snídani jsou nejlepší

Způsobů, jak si naše oříšková másla vychutnat co nejvíce, je hned několik. Jak již bylo řečeno, jedná se o skvělý doplněk snídani. Pozvedne její nutriční hodnotu a zpestří běžnou chuť. Másla mohou být přidávána k palačinkám, do kaší, můžete je natírat na sladké pečivo nebo si je dopřávat s ovocem. Například kombinace s fíky je nečekaně delikátní!

Oříšková másla lze využít také při přípravě a pečení dezertů. Jedním z nich jsou například pirohy z tvarohového těsta plněné ořechovým máslem. Postup jejich přípravy je neuvěřitelně jednoduchý a výsledek naprosto famózní. Fantazii se však meze nekladou a oříškové máslo můžete přidávat do těst, krémů, tepelně na něm opracovávat ovoce nebo jej používat jako sladkou třešinku na právě upečeném dortu.

My osobně však máme naše máslo nejradši jen tak, samotné, na lžičku a někdy i potajmu u spíže, pro zlepšení nálady. Protože přesně to naše oříšková másla s Kampotským pepřem dovedou. Darujte některou z našich dárkových sad s ořechovými másly a rozhodně uděláte obdarovanému život sladký a pořádně okořeněný!

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments