💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Že i designové věci mohou být užitečné, či dokonce udržitelné, vám rádi ukazujeme už pár let. Teď přicházíme s další novinkou v podobě dárkových sad a stojanů ze zachráněného kartonu u nás v Čechách a přinášíme vám tak důkaz, že i recyklovatelný materiál může být luxusním a designovým obalem. Jen je zapotřebí pár vzdělaných a šikovných rukou!

Ano. Naše nové dárkové sady a stojany na skleněné zkumavky s Kampotským pepřem kdysi opravdu bývaly kartonem určeným k jednoduchému zpracování lisem. Osud ale není vždycky jednoznačný, a tak i tento karton vzali do rukou šikovní lidé a citlivě jej přetvořili do designových kousků s originálním a minimalistickým vzhledem, kterými se budete chtít pochlubit. Udržitelnost, lehkost a praktičnost. Zamilujte se spolu s námi!

Šetrné k lesnímu hospodářství

Zachráněný karton použitý pro naše sady má certifikaci FSC (Forest Stewardship Council), která zjednodušeně zaručuje, že výrobky podporují to nejšetrnější lesní hospodářství. Tento certifikát z velké části zabraňuje nelegální těžbě dřeva v lesích u nás a po celé Evropě. Od samého začátku jsou naše obaly maximálně udržitelné a ohleduplné k životnímu prostředí.

Pětivrstvá až sedmivrstvá vlnitá lepenka, která se pro speciální tvrzený karton používá, se navíc dá až třikrát zrecyklovat, což napomáhá základnímu cíli této myšlenky, který je: zbytečně neplýtvat!

Odolnost materiálu se podobá dřevěnému masivu

A co když svůj stojan poliju vodou? Nevadí! Naše dárková balení a doplňky ze zachráněného udržitelného kartonu mají speciální povrchovou úpravu a díky ní jsou připraveny sloužit vám několik let a být jedním z nejodolnějších materiálů, který u sebe v domácnosti máte. Ani vody se nezaleknou. Je jasné, že loďku z nich nejspíš nikdy nevyrobíte, ale trocha vody na kuchyňské lince je opravdu nezničí. Vždyť je to stejný materiál, z jakého Kartoons vytváří například sedačky a zátěžový nábytek. ☺

Některé modely jsou navíc vyztuženy jiným materiálem, třeba MDF deskami nebo dřevěnými pásky, které zaručí jejich větší odolnost. Také naše dárkové krabice a stojany jsou vyztuženy krásnými, designovými, dubovými deskami, díky čemuž jsou extrémně pevné.

Spolupráce, která hřeje u srdce

Pro spolupráci si vybíráme české firmy, které jsou svými výrobky unikátní, myslí na život kolem sebe a o nichž víme, že náš společný výsledek bude stát za to.

Okamžitě jsme si zamilovali minimalismus, se kterým Kartoons přišli na trh a prorazili i do velkých designových domů u nás i v zahraničí. Máme slabost pro přírodní materiály, jelikož i náš stěžejní produkt, kterým je Kampotský pepř, nám dala příroda samotná za pomoci farmářů. Všechno je ruční práce, všechno je maximálně šetrné a opečovávané laskavýma rukama, které umí udělat kvalitní produkty a designové skvosty.

Věděli jste, že…

… Ve světě se první kolekce kartonových výrobků (např. i nábytku) objevila už v 70. letech? Už desítky let zpátky lidé věděli, že karton rozhodně není obyčejný papír. Karton má až neuvěřitelnou pevnost a nosnost, je lehký a snadno opracovatelný. Díky novodobým technikám za použití laseru se z něj dají vytvořit opravdové designové skvosty a může naplno využít svůj potenciál stát se dokonalým doplňkem v domácnosti.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments