💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Stejně jako byl netradiční celý letošní rok, s největší pravděpodobností budou jiné i letošní Vánoce. Otazníky se houpají nad adventními koncerty, půlnočními mšemi a nejspíše se nedočkáme ani tradičních vánočních trhů, na kterých jste vždy měli šanci koupit malou drobnost svým blízkým. Právě nakupování dárků bude letos více než kdy dříve probíhat online, což může být pro někoho problematické. Mnoho osob totiž rádo část dárky vybírá v klasických kamenných prodejnách, přičemž se jedná o dárky, které mimo užitkovou hodnotu přinášejí i něco navíc. Jsou estetické a v mnohých případech přinesou nejvíce radosti.

Dárky s vůní dálek a s ušlechtilým původem

Na internetu však můžete sehnat i takový vánoční dárek, který je nejen praktický, ale zároveň je něčím víc než jen bezduchou elektronikou či dalším kouskem do šatníku. .pepper..field vám nabízí možnost darovat unikátní zážitek přivezený až z daleké Kambodži, který si může vaše milovaná osoba prožívat pokaždé, když se pustí do vaření.

Komu náš Kampotský pepř dáte, záleží jen na vašem rozhodnutí. My však uděláme vše pro to, aby se jednalo o dárek stylový a zabalený tak, aby obdarovaný věděl, jak vzácný poklad dostal. Pepř zabalíme do krásných skleněných zkumavek a rovnou k nim přidáme i mlýnek vyráběný českými řemeslníky s tím nejlepším mlýnkovým mechanismem, jaký je k dostání.

Kampotský pepř přinese v kuchyni potěšení profesionálům i laikům

Celé dárkové balení navíc není určené jen pro osoby, pro které je vaření životní vášní. Náš pepř nadchne zkušené kuchaře, kterým pomůže dotáhnout jejich kulinářské umění do naprosté dokonalosti, ale také odvážné objevovatele, kteří se nebojí nových zážitků a vytříbených chutí.

Kampotský pepř totiž není jen tak ledajakým kořením, ale pepřem, kterému co do kvality není na světě rovno. Osobně jej vybíráme od farmářů žijících v Kambodži a staráme se o to, aby za svou práci dostali patřičnou odměnu.

Jak chutnají plody jejich práce, se můžete přesvědčit sami. Stačí si jen vybrat některé z balení v nabídce .pepper..field. Letošní Vánoce nebudou provoněné jen vůní skořice a pomerančů, ale také pepřovou vůní exotických dálek.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments