💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Když se mluví v gastronomii o jedinečných gurmánských zážitcích, neměli byste vynechat návštěvu restaurace Bruxx v srdci Prahy. Právě tady Oldřich Matoušek dává každodenně svým belgicko-francouzským pokrmům to nejlepší z kulinářského světa. Ne nadarmo tady jídlo voní Kampotským pepřem!

Nedávno jsme měli opět možnost potkat se a společně si uvařit jednu z jeho oblíbených omáček - pepřovou omáčku. Ale ne jakoukoli pepřovou omáčku. Tato v sobě měla náš usušený červený Kampotský pepř. Tolik žádaný recept, o který jste nám dlouho psali!

Pokud máte možnost, určitě tuto omáčku ochutnejte přímo v Bruxxu, jsme si jistí, že se na ni rádi vrátíte. Ale nebojte se ji vyzkoušet i doma podle jednoduchého receptu, který nám Olda odtajnil!

Suroviny (na 4 porce)

Červený Kampotský pepř: 20 g
Máslo: 25 g + 25 g na zjemnění
Koňak: 100 ml
Masová šťáva demi glace: 200 ml
Hovězí vývar: 100 ml
Smetana: 50 ml
Sůl dle chuti

Postup

1. Na rozpáleném másle zpěníme pepř z mlýnku.
2. Přilijeme koňak a oflambujeme.
3. Přidáme demi glace, hovězí vývar a zredukujeme na požadovanou hustotu.
4. Zjemníme smetanou a studeným máslem.
5. Dle potřeby osolíme.

Přejeme dobrou chuť!

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments