💸   Kampotský pepř za 99 Kč|♨️  Naše nové produkty|🚚  Zdarma do Zásilkovny od 1 500 Kč

♨️  Naše nové produkty

Když se spojí vášeň pro kulinářskou tvorbu s láskou k cestování, může to přinést neuvěřitelné zážitky a objevy v kuchyni i za jejími hranicemi. Kristína Nemčková je právě takovou osobností - nejmladší vítězka soutěže MasterChef na světě a kuchařka s nezdolnou vášní pro kulinářská dobrodružství. Její příběh se potkal s tím naším a Kristína objevila nejen kouzlo Kampotského pepře ale i jeho mnohá tajemství. Podívejte se na Kampotský pepř jejíma očima.

V závěru roku 2022 se Kristína ocitla na jihovýchodní Asii. Při plánované cestě ze Singapuru do Vietnamu se zrodil spontánní nápad navštívit Kampot. Kampotské pepře i solné pyramidy nebo vločky z této oblasti totiž používá často ve vaření, a tak ji lákalo podívat se, jak se Kampotský pepř pěstuje a následně zpracovává. 

TIP: Kuchařka Kristíny Nemčkové - Upgrade s dárkem 50 g černého Kampotského pepře

Poradila se s naší Klárou, spoluzakladatelkou značky .pepper..field. Ta ji propojila s našimi místními kolegy, Ajjou a Nicky. Peripetie cesty i nádherné okamžiky pro vás sepsala v článku u sebe na webu.

Zajímá vás...?

Jaké dva typy pepře se v Kampotu pěstují? A na čem se sesbíraný pepř pak suší? Ptali jste se někdy, kolik kilometrů musí nachodit děti farmářů každý den do školy? Nebo jak přesně probíhají aukce a výkup pepřové sklizně?

Nejen to zjistíte, když si přečtete Kristíniny zážitky z Kampotu.

Na farmách v srdci Kampotu totiž prožila jedinečné chvíle. Spřátelila se s našimi zemědělci a měla příležitost sledovat, co kdy a jak se děje s kuličkami nejlepšího pepře světa. Naučila se, že pro vytvoření tohoto výjimečného koření je potřeba nejen kvalita půdy a klimatu, ale také láska a péče farmářů.

Peprná tečka na závěr

Kristína se rozhodla podělit se s nimi o své kulinářské dovednosti. Uvařila našim farmářům pokrm s využitím Kampotského pepře, aby si i její hostitelé na chvíli odpočinuli a užili si radost z chuti a vůně tohoto koření. To bylo pro ni nejen kulturní spojení, ale také způsob, jak poděkovat těmto tvrdě pracujícím farmářům za jejich práci. Proto i my děkujeme Kristíně, že s ní můžeme spolupracovat.

Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Kampotskypepr.cz

Osobní vzkaz
Již při prvním nákupu jsem měl moc fajn pocit z osobního přístupu obchodu. Zboží bylo velmi kvalitní, kvalitně a vkusně zabaleno a osobní vzkaz od Janičky, která zboží balila vše vyladil k dokonalosti. Totéž u dalšího nákupu. Velmi doporučuji!

Miroslav

Neuvěřitelně rychle dodáno
Velmi rychlé jednání a dodání. Poděkování napsané na krabici bylo krásné. Opravdu osobní. Nemám co bych chtěla vytknout. Vše neuvěřitelně rychle dodáno. Člověk má pocit, že jim záleží na lidech. Děkuji

Dejna

Jiný pepř nepoužívám
Na tenhle obchod si nikdo nemůže ztěžovat. Vše je v pořádku. Již žádný jiný pepř nepoužívám a kdo ho zkusí, jiný už nechce, jsem moc ráda, že jsem vás objevila!!

Hana
Delivery methods
payments